EXATLON România eliminare. Reacții fulger pe Facebook: Ești o mare falsă! Tu nu ai plâns de...
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 11 noi 2018, 23:41
WhatsApp
Exatlon România
Exatlon România
EXATLON ROMÂNIA, eliminare 11 noiembrie 2018. Duminică seară, la Exatlon,   au ajuns la duel Monica Roşu şi Paula Vieru de la Faimoşi, în urma victoriei Războinicilor la jocul pentru protecţie.

EXATLON ROMÂNIA, eliminare 11 noiembrie 2018. Punctul decisiv a fost adus la jocul de protecţie de către Iulian. Războinicii au câştigat cu 10-6. După victorie, au cântat, au dansat şi şi-au felicitat antrenorul, pe Ionuţ Sugacevschi. Acesta, la rândul lui, i-a felicitat pentru evoluţie.

EXATLON ROMÂNIA, eliminare 11 noiembrie 2018. De partea cealaltă, Giani Kiriţă a fost foarte supărat pentru înfrângere. Imediat după ce Iulian a adus punctul decisiv, Giani a început să arunce el, atât de nervi, cât şi pentru a vedea cum arată probele din acest sezon al Exatlon. Pentru Războinici a fost un obiectiv important să îşi păstreze echipa intactă.

EXATLON ROMÂNIA, eliminare 11 noiembrie 2018. Monica Roșu a izbucnit în lacrimi după duelul cu Paula Vieru. Aceasta a spus că, deși și-ar fi dorit să plece acasă, s-a bucurat că a reușit să rămână în continuare în competiție. „Este foarte greu să lupți cu un coleg de al tău. Nici nu am putut să trag foarte tare pe traseu pentru că știam că Paula este nouă, nu am mai făcut traseul care este foarte greu să îl faci de șapte ori sau de câte ori l-am făcut noi. I-am și spus, cum a zis și ea, cine va fi cea mai bună la final va câștiga. Vreau să o felicit pe Paula, a făcut tot ceea ce a putut de când a venit aici. Sunt sentimente amestecate, pe de o parte, sincer, îți spun că mi-ar fi plăcut să plec acasă, dar cred că încă nu e momentul", a zis Monica Roșu.

EXATLON ROMÂNIA, eliminare 11 noiembrie 2018. Cum se întâmplă după fiecare eliminare, au curs mesajele în mediul online. Iată câteva dintre acestea:

Felicitări, Paula, ești un mare caracter!!! Mi-aș fi dorit să rămâi mai mult în competiția aceasta, chiar ai fi putut să demonstrezi multe....!!!!! BRAVO!!!!

Monica plânge că nu a felicitat-o echipa că a rămas în continuare..... nici echipa nu te vrea, doar Cristina.

(n.r. cu referire la Monica Roșu) Ești o mare falsă! Tu nu ai plâns de supărare că vezi Doamne Paula a fost mai slabă decât tine și îți era milă să dai totul pe traseu, așa cum ai precizat, ci ai plâns de nervi că nu ai fost susținută!

(n.r. cu referire la Paula Vieru) O fată simplă cu caracter... dar ăsta e jocul.

Monica e mai bună pe traseu decât Paula.

Este corectă această eliminare, Moni este mult mai bună ca Paula.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?