Exatlon România, eliminare. Războinicii, în lacrimi. Reacții fulger: O nesimțire totală!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Exatlon
Exatlon
EXATLON ROMÂNIA, 4 noiembrie 2018. Unul dintre concurenții Exatlon a părăsit competiția în ediția difuzată duminică seară.

EXATLON ROMÂNIA, 4 noiembrie 2018. Războinicii au pierdut jocul pentru eliminare cu scorul de 10-7. A fost un joc plin de emoții și accidentări. De la Faimoși nu au putut concura Silviu Nicolae și Monica Roșu, iar pe parcursul jocului și Paula Vieru s-a accidentat. Războinicii au avut și ei parte de multe accidentări. Beatrice Olaru și Ana Maria Otvos s-au accidentat pe traseu, iar Corina, Iulian și Ciprian au jucat, deși nu se simțeau foarte bine.

EXATLON ROMÂNIA, 4 noiembrie 2018. Cel mai slab jucător al săptămânii de la Războinici a fost Doru Meseșan, iar „player of the week”, Alin Andronic. Nominalizarea lui Alin Andronic a fost Ciprian Silași.

EXATLON ROMÂNIA, 4 noiembrie 2018. „Am avut de ales între Ciprian și Iulian. Noi, încă de la începutul jocului, am încercat să fim sinceri unii cu alții și să ne știm într-un fel ordinea în care vom ajunge la duel. Pe Ciprian îl consider un atlet Exatlon foarte bun, chiar dacă nu este cel mai rapid dintre noi, este, poate, unul dintre cei mai buni la final. Pe Iulian, știm cu toții că este în top 2 cei mai buni, poate chiar cel mai bun și de asta îl voi nominaliza pe Ciprian", a spus Alin Andronic.

EXATLON ROMÂNIA, 4 noiembrie 2018. După un joc strâns, Ciprian Silași a fost eliminat de la Exatlon România, lăsându-i pe Războinici în lacrimi. „Îmi pare bine că mă duc acasă. Să fiți tari!”, le-a spus concurenților Ciprian Silași.

Imediat după eliminare, au curs mesajele pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre acestea:

Bravo Dorule ai dat o lecție la ipocriții de Războinici. Hai Faimoșii

Doru nu a fost nici susținut, nici ajutat de nimeni! Nici măcar nu a fost felicitat, se vede că nu e apreciat de nimeni. O nesimțire totală. A nimerit într-un cuib de vipere acolo.

Oare de ce nimeni din echipa războinicilor nu a fost alături de Doru chiar deloc pe traseu? Și la final abia au venit la el.... RUȘINE...

Îmi pare rău dragă Doru, dar reacția ta de final este cam no comment! Păcat. Credeam că ești un om mai ok. Să te strige Ciprian, ca să te duci să vă luați la revedere, în timp ce ai stat minute în șir să îți zici rugăciunea, e aiurea. Și faptul că toată echipa plânge după Ciprian chiar spune multe! Iar Ionuț i-a zis lui Doru un adevăr "Bravo Dacule. Dar și la jocuri vreau să te văd așa de bun ca azi".

Așa se pleacă de la Exatlon! În glorie! E diferența față de ăia care au plecat huiduiți!  

Felicitări, Silași! Ai demonstrat că ești un atlet bun fără sport în spate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel