Data actualizării:
Data publicării:

EXATLON România, eliminare. Fanii, reacții rapide: Sărutul lui Iuda!

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Facebook / Exatlon România
Facebook / Exatlon România
Eliminare Exatlon România 2018. Ediția de duminică a emisiunii Exatlon a fost marcată de o eliminare.

Eliminare Exatlon România, 14 octombrie 2018. Războincii au pierdut duminică jocul pentru protecție. Deși au ales, din nou, finalul, norocul nu a fost de partea lor. Cea mai slabă jucătoare a acestei săptămâni a fost Corina Petruț. Ana Maria Otvos, desemnată player of the week”, a luat decizia privind nominalizarea împreună cu echipa. A fost aleasă Naomi Muscă.

Eliminare Exatlon România, 14 octombrie 2018. Naomi Muscă și-a luat rămas bun de la colegii ei, după ce s-a duelat cu Corina Petruț, fiind eliminată cu scorul de 4-1. „Sunt mândră că am ajuns până aici. Sunt fericită că am făcut parte din echipa Războinicilor. Este un moment dureros. Nu îmi este ușor să mă pronunț, dar atât a fost să fie. Partea ciudată este că s-a întâmplat chiar de ziua mea. Dar, așa a fost să fie. Le doresc multă baftă Războinicilor! În continuare, să câștige, să nu mai piardă niciodată!”, a spus Naomi Muscă.

Eliminare Exatlon România, 14 octombrie 2018. Iată câteva dintre mesajele publicate pe Facebook de cei care au urmărit emisiunea duminică:

Corina a meritat să rămână la Exatlon. Este o fată minunată, frumoasă și cu un caracter minunat!

Oamenii frumoși au mereu o soartă mai grea. Corina va rezista și va lupta până la epuizare. Sper să rămână printre ultimele fete!

Mda. Am observat ce cuminței au stat băieții când au aflat că de la Războinici se va elimina o fată dacă pierd ei. Până şi Iulian a 'căzut' de pe plasă şi nu a nimerit ținta. Sunt deja mult prea falşi cu toții. Păcat, mă aşteptam la ceva bun.

Naomi, bravo ție că ai încercat, ai reușit să stai ceva, asta să-ți fie o lecție de viață.

Sărutul lui Iuda!

Admir ambiția ta, dar pentru Exatlon erai foarte slabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel