Urmărește emisiunea live
EXATLON România, eliminare. Fanii, reacții fulger: Rușine!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România
Duminică, 7 octombrie, a avut loc cel de-al șaselea joc pentru eliminare la Exatlon. După momentul de care toți fug, au curs reacțiile fanilor în mediul online.

Exatlon România, eliminare 7 octombrie 2018. Jocul pentru eliminare de la Exatlon, a fost extrem de strâns, chiar dacă Faimoșii au avut un avantaj uriaș: au putut să își aleagă pe cine nu au vrut să concureze de la Războinici, deoarece aceasta a fost miza jocului special de vineri. Faimoșii au ales să îl țină "pe bancă" pe Alin de la Războinici, însă chiar și așa meciul pentru eliminare a fost unul extrem de echilibrat, echipele mergând umăr la umăr până la scorul de 8-8.

Exatlon România, eliminare 7 octombrie 2018. Echipa care a pierdut jocul pentru eliminare a fost cea a Războinicilor, aceștia fiind învinși de Faimoși cu scorul de 10-8. Victoria Faimoșilor a fost adusă de Cristina Nedelcu, care a învins-o la mustață pe Ana Maria Otvos. Statistica generală a jocurilor pentru eliminare este egală: trei eliminări din partea Faimosilor și trei eliminări din partea Războinicilor. Conform regulilor privind eliminarea, de la Războinici a fost eliminat un băiat. Concurentul nominalizat automat pentru eliminare, deoarece a avut cel mai slab punctaj în ultima săptămâna, a fost Cătălin Dumitrescu. A doua nominalizare a fost făcută de cel mai valoros jucător al săptămânii precedente, Ana Maria Otvos. Este a două săptămână consecutivă în care îi revine Anei sarcina ingrată de a-și nominaliza un coleg pentru eliminare.

Exatlon România, eliminare 7 octombrie 2018. În cele din urmă, victoria i-a revenit lui Doru, care mai avea două "vieți" în momentul în care adversarul său a ajuns la zero. Cătălin Dumitrescu a fost eliminat de la Exatlon.

Exatlon România, eliminare 7 octombrie 2018. După eliminare, cei care au urmărit emisiunea și-au exprimat părerile în mediul online. Iată câteva dintre mesajele publicate pe Facebook:

Ca și caracter jos pălăria Cătălin dar pt Exatlon nu aveai calitățile și aptitudinile necesare. Mă bucur că a rămas Doru.

Mă bucur că Naomi a fost alături de Doru le-a dat o lecție de bun simț așa la 19 ani ai ei. Sper ca următorul să zboare Silasi și tot Doru să-i dea un șut în fund spre România.

Duel frumos. Am avut emoții și noi.Bravo Doru.

Cătălin a spus că dacă va ieși nu va fi dezamăgit. Ei bine ...nici noi. În afară de faptul că a fost slab pe traseu, nimic de reproșat.

Bravo Doru! Felicitări, ai scăpat echipa faimosilor de Cătălin, deși echipa nu ți merită efortul. Rușine războinicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel