Data publicării:

Exatlon România, concurentă nouă. O înlocuiește pe Diana Senteş

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Facebook / Exatlon România
Facebook / Exatlon România
O nouă concurentă va face parte din cadrul emisiunii Exatlon.

EXATLON România 2018. În imaginile difuzate în promo-ul pentru ediţia de miercuri, Cosmin Cernat anunţă o nouă concurentă la Exatlon. Ea va face parte din echipa Războinicilor, înlocuind-o astfel pe Diana Senteş, care a decis să plece de la Exatlon după doar câteva săptămâni.  

EXATLON România 2018. Războincii au pierdut duminică jocul pentru protecție. Deși au ales, din nou, finalul, norocul nu a fost de partea lor. Cea mai slabă jucătoare a acestei săptămâni a fost Corina Petruț. Ana Maria Otvos, desemnată player of the week”, a luat decizia privind nominalizarea împreună cu echipa. A fost aleasă Naomi Muscă.

EXATLON România 2018. Naomi Muscă a fost cea care și-a luat rămas bun de la colegii ei, după ce s-a duelat cu Corina Petruț, fiind eliminată cu scorul de 4-1. „Sunt mândră că am ajuns până aici. Sunt fericită că am făcut parte din echipa Războinicilor. Este un moment dureros. Nu îmi este ușor să mă pronunț, dar atât a fost să fie. Partea ciudată este că s-a întâmplat chiar de ziua mea. Dar, așa a fost să fie. Le doresc multă baftă Războinicilor! În continuare, să câștige, să nu mai piardă niciodată!”, a spus Naomi Muscă.

EXATLON România 2018. O nouă ediție a emisiunii Exatlon România este programată miercuri, începând cu ora 19.45.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel