Data actualizării:
Data publicării:

Exatlon România, 16 mai. Valentin Chiș, prima reacție după eliminare

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Exatlon România, 16 mai. Valentin Chiș, prima reacție după eliminare
Exatlon România, 16 mai. Valentin Chiș, prima reacție după eliminare
Exatlon România:  Valentin Chiș a fost eliminat din cadrul competiției.

Exatlon România: A fost un joc de protecție care va intra în istoria concursului. După ce au fost conduși cu scorul de 8-3, Războinicii s-au mobilizat și au reușit să întoarcă rezultatul, câștigând în cele din urmă. La jocul de protecție, Larisa a fost cea care a avut câștig de cauză, astfel că Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș (Bruce) au fost nominalizați spre eliminare. Cel care a primit cele mai puține voturi de susținere și care a părăsit competiția a fost Valentin Chiș (Bruce).

Exatlon România: "Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (...) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige", a spus Valentin.

Exatlon România: Miercurea viitoare este programată marea finală Exatlon. Cosmin Cernat le-a spus concurenților ce se va întâmpla în aceste șapte zile. "Urmează pentru voi cea mai grea perioadă și poate cea mai grea săptămână. Va fi o săptămâna intensă, cu eliminări rapide, cu multă emoție, cu multă tensiune, cu tot ce ați acumulat în patru luni de zile. Se va sfârși în această săptămâna! Vă mulțumesc!". a spus Cosmin Cernat în cadrul ceremoniei dinaintea probei pentru protecție.

Exatlon România: Toți concurenții au trecut prin tensiuni incredibile, prin alegeri dificile, s-au certat, s-au împăcat, au găsit de multe ori echilibrul în echipa, menit să le faciliteze obținerea victoriei pe trasee. Au îndurat întâmplările în celebrul „coțet” sau s-au bucurat de confortul minim oferit de casă. Dar, cel mai important, și-au depășit limitele și au legat prietenii pe viață. De-a lungul celor patru luni de concurs, telespectatorii au fost cu sufletul alături de ei, s-au atașat de fiecare dintre ei, s-au identificat cu temerile, dar și cu bucuriile trăite de Războinici și Faimoși.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel