Data actualizării:
Data publicării:

EXATLON. Mama Dianei Belbiță: M-a deranjat Drăghia

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Tensiunile din Republica Dominicană, după propunerea spre eliminare a Dianei Belbiță, ating cote alarmante în echipa Faimoșilor și sunt trăite la intensitate maximă și de mama sportivei.

EXATLON ROMÂNIA. Aceasta susține că Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au pus-o la zid pe fiica sa și consideră că totul este un plan orchestrat de partea masculină a echipei Faimoșilor. "Hai să fim serioși, sunt patru bărbați maturi acolo, care știu să gândească, nu sunt copii de 20 de ani, ca la Războinici. A fost calculat tot ce s-a întâmplat aseară. Nu s-a mers pe strategie, dacă se mergea pe strategie îi puneau altfel problema. Diana și-a apărat drepturile aseară în timpul discuțiilor cu colegii ei. Tot timpul a fost așa. A fost copila care atunci când a avut dreptate n-a putut fi îngenuncheată și călcată în picioare. S-a abținut și nu a continuat discuțiile cu ei, nu i-a jignit, a spus doar. Diana a ținut foarte mult la echipa.

Dacă mă așteptăm să o nominalizeze Giani, care e uns cu toate alifiile, m-a deranjat Drăghia că i-a spus că nu știe să înoate. Acum realizez de ce în 3 luni de zile, aproape 4, nu a învățat-o să înoate. Bun, am înțeles, nu a mai adus puncte în ultimele săptămâni fiind și ea accidentată. Dar la mini game-uri intra Diana, câștiga și îi ducea la restaurant, aici iar e o problemă. Asta nu a mai contat. Pe mine asta m-a deranjat, felul în care au pus problema când au decis pe cine să nominalizeze. Dacă îi spuneau < Diana, trebuie să te nominalizăm, să sperăm cp publicul nu te scoate!>, ar fi înțeles, dar în condițiile în care i-au spus în față că te nominalizăm pentru că nu știi să înoți sau te nominalizăm pentru că că nu ești bună, era normal să fie supărată", a declarat mama Dianei Belbita, scrie kanald.ro.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. "E clar că ruptură s-a produs între ei, la cum o cunosc eu pe Diana, în momentul în care își dă seama că cineva e pervers, se retrage. Îi va fi foarte greu sufletește pentru că va fi singură, va trebui să lupte. Va fi ea împortiva lor", a mai spus mama acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel