EXATLON, 28 martie 2018. ELIMINARE ȘOC. Tactica "Fă-i în ciudă lui Giani" a funcționat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Șoc la EXATLON, după ce s-a aflat numele concurentului eliminat, și nu e Oltin Hurezeanu, cum credeau Faimoșii.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 28 martie 2018. Din cauza performanțelor sportive modeste, Oltin Hurezeanu a aflat din prima săptămână în Republica Dominicană că va fi prima opțiune pentru eliminare atunci când Faimoșii vor pierde lupta pentru imunitate.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 28 martie 2018. Oltin Hurezeanu, Diana Bulimar și Larisa Vasile au fost nominalizați marți seară de coechipieri pentru eliminare, însă niciunul dintre Faimoși nu se aștepta ca persoana eliminată să fie altcineva în afară de Oltin Hurezeanu. Totuși, în urma unei mobilizări intense a fanilor, Oltin a scăpat de eliminare. Concurenta care a obținut cele mai puține voturi a fost Diana Bulimar. "Este un reality show. Mă bucur că s-a întâmplat asta, nu mă bucur că s-a întâmplat cu mine, dar mă bucur că s-a văzut faptul că nu se știe niciodată. Asta este. Se pare că traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta înțeleg eu din voturile telespectatorilor. Am simțit-o de azi dimineață", a mărturisit Didi Bulimar, care a fost cea mai titrată sportivă de la Exatlon, deținând mai multe titluri olimpice și europene.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 28 martie 2018. De menționat că fanii s-au mobilizat și pe rețelele de socializare, pentru a-i "face în ciudă lui Giani". Iată câteva dintre mesajele publicate după ce s-a aflat că Diana Bulimar părăsește competiția:

Nu mai suport nici să îl văd pe bietul Oltin cum este umilit de ambele părți și cum se vorbește despre el de parcă nu ar fi acolo... Dacă fanii războinicilor au votat Oltin, au dovedit că sunt la fel de lipsiți de caracter ca și ei. Niciodată fanii faimosilor nu s-au gândit să îl elimine pe Ștefan, sau pe Ionuț, că ocazii au fost destule. Răutatea și prostia la putere în țara asta.. Păcat de Didi...nu merita asta.

Echipa Faimoșilor a jucat o carte pe care au pierdut-o, simplu. Deci și-au asumat. Puteau să câștige dar au vrut să piardă ca să-l scoată pe Oltin, asta după ce au făcut un teatru ieftin, făceau pe victime că vezi Doamne, au dat tot ce au putut. 

Felicitări celor care au votat împotriva unui sportiv adevărat, care a adus României medalii și care a muncit pe brânci să ajungă unde este acum! Acum înțeleg de ce e țara asta în rahat până la gât.

Nu se poate...Singura persoană cu bun simț din echipă era Diana Bulimar...Cu toate că nu țin cu Faimoșii copilul ăsta minunat nu merită să iasă afară sub nici o formă.

Acum e momentul nostru să facem același lucru ptr echipa Războinicilor. ....Toți care ținem cu Echipa Faimosilor va rog eu la următoarea Arena dacă va fi propus Ștefan să votăm în așa fel în cât să l eliminăm... Nu mi se pare corect ca susținători echipei Războinicilor să voteze așa......Și să plece un om bun.

Asta este răzbunarea telespectatorilor datorită lui Kiriță...asta a fost strategia lui kiriță....Era normal să plece oltin acum să se spele cu el pe cap, de acum încolo domnul Kiriță să se potolească cu jignirile și înjurăturile... 

Rușine celor care ați votat Oltin, nu uitați că roata se întoarce, și când va fi propus Ștefan sau Ionuț, să vă luați batiste. Noi fanii faimoșilor, îi vom vota pe cei puternici. Așa vreți să câștigați? Pe neputința unui jucător slab?

[citeste si]

Asta se întâmplă când îți pui publicul în cap! Publicul a vrut să le dea o lecție și a reușit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel