Evită greşelile cele mai frecvente când îţi dai întâlniri online
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
online dating
online dating

Din ce în ce mai multe persoane folosesc Internetul pentru a-şi găsi jumătatea. Fie că recurg la reţele de socializare sau la site-uri matrimoniale, cert e că tot mai multe întâlniri amoroase sunt planificate pe Internet. Telegraph oferă cinci sfaturi simple celor care recurg la această soluţie.

Autor: Larisa Cobuz

În primul rând, mai puţin e mai bine. Atunci când te descrii sau când îţi expui aşteptările, este bine să fii foarte concis. Astfel, nu numai că pari o persoană serioasă, sigură pe ea şi care ştie ce vrea, dar te faci şi mai bine înţeleasă şi e mai uşor să găseşti ce cauţi.

Fii sincer. Dacă ataşezi poze profilului, foloseşte unele recente şi cât mai realiste. Nu minţi în privinţa locului de muncă, venitului, a niciunui lucru care te priveşte şi ar putea interesa viitorul partener. La urma urmei, aceste minciuni ies la iveală şi transformă totul într-o mare peirdere de timp.

În niciun caz nu oferi bani. Indiferent de cât de bine crezi că ai ajuns să cunoşti persoana cu pricina, indiferent de circumstanţe, nu îi împrumuta bani. Internetul este un mediu propice pentru înşelătorii de genul acesta. Aşadar scepticismul este recomandabil dacă se aduce în discuţie împrumutul de bani.

Fii politicos. În viaţa reală nu poţi lăsa o persoană în mijlocul străzii dacă e plictisitoare. De obicei, o asculţi până la capăt. Or, în spaţiul cibernetic poţi. Nu e totuşi recomandat. Este mai bine să te faci înteles şi să baţi în retragere cu fineţe. Dacă nu funcţionează şi persoana cealaltă consideră că trebuie să te contacteze în continuare, atunci internetul oferă posibilitatea de a o ignora cu desăvârşire.

Nu avea aşteptări prea mari prea devreme. Un abonament de o lună la un site matrimonial este optimist sau chiar naiv. Sufletul pereche nu se găseşte după un film şi o pizza. E nevoie de timp şi răbdare. Nu renunţa nici la speranţă, dar nici la ce îţi doreşti. Nu face compromisuri chiar dacă durează mai mult decât credeai. Cu puţin noroc şi puţină perseverenţă, îţi poţi găsi jumătatea chiar pe internet. De ce nu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel