Evenimentele pe care Baba Vanga le-a prezis pentru 2023. Cinci cele mai importante predicții
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Foto: Captură video
Foto: Captură video
Multe dintre previziunile Babei Vanga s-au adeverit în ultimii ani, de aceea ar trebui să fim atenți la cele pentru anul 2023. 

Baba Vanga a prezis războaie, foamete și crize financiare. Ea a fost cea care a atenționat lumea în privința unei boli de care vor muri mulți (vezi AICI) și alte dezastre naturale. Prezicătoarea a lansat o serie de predicții și pentru anul 2023. 

Iată cinci dintre evenimentele care vor avea loc în lume în 2023, conform Babei Vanga. 

1. Armele biologice vor fi testate pe oameni într-o țară dezvoltată

Cei care au dus mai departe tradiția creată de Baba Vanga spun că medicii unei țări dezvoltate vor efectua experimente pe pacienții lor, experimente care vor duce la decesul a sute de mii de oameni. De altfel, aceste predicții s-ar putea plia pe realitatea în care trăim dacă ar fi să ne gândim la ce e mai rău. Anul 2023 nu este foarte departe, iar în lume apar din ce în ce mai multe cazuri de variola maimuței sau de hepatită misterioasă la copii

2. O furtună solară va afecta întreaga planetă

Furtuna solară prezisă de Baba Vanga va afecta întreaga omenire, deoarece va deteriora scutul magnetic al planetei noastre, scrie DivaHair. Astfel, sateliții de comunicații vor fi distruși de radiațiile solare puternice. Un astfel de fenomen va duce omenirea aproape de colaps, având în vedere că totul în prezent este automatizat și se bazează pe comunicațiile la scară largă. 

3. Pământul va trece în cea de-a cincea dimensiune

Pământul va trece în cea de-a cincea dimensiune, iar odată cu această trecere, oamenirea va lua contact cu formele de viață extraterestre. Acet episod a fost descris extrem de detaliat de Baba Vanga. După ce electricitatea nu va putea fi folosită pentru trei zile, nicio sursă de lumină nu va ilumina planeta. Nici măcar luna sau stelele nu vor putea fi vizibile. La finalul acestei perioade, doar 10.000 de oameni vor mai fi salvați. 

4. O centrală nucleară va exploda

O defecțiune la nivelul unei centrale nucleare va produce o explozie de proporții și va rade totul în calea sa. Evenimentul va avea loc cel mai probabil în Asia, după spusele prezicătoarei, undeva pe teritoriul Chinei. Nu numai cei de pe plan local vor avea de suferit, probemele de sănătate de pe urma radiațiilor răspândindu-se peste tot în lume. 

5. Nașterile vor fi interzise, iar reproducerea va deveni una artificială

Baba Vanga a prezis că nașterile naturale vor înceta să mai existe anul viitor, tot procesul de reproducere devenind unul artificial. Oamenii se vor înmulți din ce în ce mai mulți în laboratoare. Cei care vor decide asupra reproducerii sunt liderii mondiali, care vor reglementa de la cine are dreptul să se nască, la aspect. 

Baba Vanga a prezis în 2022 dezastre naturale în lume

Totodată, Baba Vanga a avertizat că mai multe țări asiatice, dar și Australia ar trebui să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, cum ar fi inundațiile care vor avea loc în 2022 și care ar putea provoca o lovitură puternică în economia mondială deja lovită.

În India ar urma ca mai multe zone agricole să sufere consecințele unei infestări cu lăcuste. De asemenea, femeia a vorbit despre una dintre cele mai mari temeri ale societăților dezvoltate - tehnologia. Potrivit ei, tehnologia va avea un impact negativ și ar putea deveni incapabilă să distingă realitatea de virtual. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel