Evacuarea prințului Harry a fost ”doar începutul”. Ce plănuiește Regele Charles
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto YouTube CNA
Sursa Foto YouTube CNA
Evacuarea prințului Harry și a lui Meghan Markle din Frogmore Cottage ar fi fost ”doar începutul” planurilor Regelui Charles al III-lea de a eficientiza monarhia, potrivit unui nou raport.

Ducele și ducesa de Sussex au fost rugați să-și părăsească locuința din Marea Britanie la scurt timp după publicarea memoriilor explozive a lui Harry.

”Putem confirma că ducele și ducesa de Sussex au fost rugați să elibereze reședința de la Frogmore Cottage”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan Markle, la acea vreme.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle sunt ”uimiți” după ce au fost evacuați din casă de către Regele Charles

Potrivit Fox News, Charles intenționează ca membrii Familiei Regale să înceapă să plătească pentru propria locuință, deoarece chiriile lor subvenționate vor fi eliminate în curând. ”Regele nu este un fel de asociație locativă pentru rude îndepărtate”, a declarat o sursă pentru presă. Monarhul intenționează să continue să închirieze proprietățile la prețuri comerciale unor chiriași ”din afara Familiei Regale”.

”O mulțime de practici care au evoluat în timpul ultimei domnii se vor schimba. Regele nu este lipsit de inimă sau nesăbuit, dar dacă membrii familiei nu fac parte din familia de bază și nu lucrează pentru coroană, este corect ca ei să își finanțeze singuri costurile locuinței”, a menționat o sursă din interiorul Familiei Regale.

Potrivit publicației ciatate mai sus, Charles și soția sa, Camilla, vor reduce numărul de posturi de personal din cadrul Palatului, dar intenționează să ofere salarii și pensii competitive pentru a-și asigura cel mai bun personal.

”Vor fi reduceri de personal. Asta a început deja”, a declarat sursa apropiată Familiei Regale. ”Numărul de personal angajat s-a acumulat de-a lungul timpului, cu consilieri la consilieri și așa mai departe. Toate acestea se vor opri. Șeful vrea oameni eficienți, în poziții eficiente, să facă locuri de muncă eficiente și să fie plătiți corespunzător."

Regele Charles al III-lea a urcat imediat pe tronul Marii Britanii după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, în septembrie 2022. Ceremonia de încoronare a lui Carol va avea loc pe 6 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel