Eva Măruță, un nou spectacol amuzant în mediul online: "Hai, liniște"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fiica cea mică a familiei Măruță a făcut din nou spectacol în mediul online, totul pentru deliciul publicului care o susține.

Eva Măruță este din ce în ce mai faimoasă în mediul online, iar părinții ei, și în special Cătălin Măruță este extrem de atent la activitatea ei și nu ratează niciun moment.

Mai nou, Eva are vlogguri pe canalul de YouTube, iar succesul ei este extrem de mare. 

"Vlog-uri, selfie-uri! Copiii mă filmeză și se filmează nonstop! Când îi filmează cineva, ia uite-i! Nu se mai opresc! V-am mai zis că eu sunt cel mai mare fan al lor? Influencerii lui tata!", a scris Cătălin într-o postare.

"Hai, liniște!"

Pe lângă faptul că iubește să fie filmată, cea mică își urmează mama și cântă ori de câte ori are ocazia. De această dată, Eva a încercat să cânte melodia pentru serbarea de Crăciun, dar a fost întreruptă de David, fratele ei mai mare și de tatăl ei. Cea mică nu s-a lăsat mai prejos și i-a certat pe cei doi, apoi și-a reluat cântecelul, ca o adevărată artistă.

"De la început! Pentru că voi ați țipat, ați țipat și nu pot să cânt. Stop dacă vreți. Hai, liniște!", a spus Eva.

 
 
 
View this post on Instagram

Vlog-uri, selfie-uri! Copiii mă filmeză și se filmează nonstop! Când îi filmează cineva, ia uite-i! Nu se mai opresc! V-am mai zis că eu sunt cel mai mare fan al lor? Influencerii lui tata! ❤ link in BIO

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta) onNov 24, 2019 at 10:15am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel