EUROVISION 2019, scandal. CONTROVERSĂ uriașă după aflarea câștigătorului, VOT CLAR
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
EUROVISION 2019 Este scandal după Finala Eurovision România 2019. 

EUROVISION 2019 Ester Peony este marea câștigătoare Eurovision 2019 România. Ea ne va reprezenta țara la Tel Aviv. Primele controverse au fost lansate în spațiul public chiar de către finaliștii concursului. Mirela Vaida a scris, pe Facebook, ”A trebuit să trimit 3 sms-uri cu nr 12, ca să primesc confirmarea că am votat. Alţii au primit mesaj că televotingul e închis. Speachless”. 

Vezi și: EXCLUSIV Ester Peony, câștigătoarea concursului Eurovision România: E un semn!

EUROVISION 2019 A fost lansată chiar și o petiție în mediul online prin care se cere schimbarea câștigătorului. Ester Peony nu s-a numărat printre preferatele publicului, primind doar 3 puncte din partea publicului. 

EUROVISION 2019 Petiția dorește ca publicul să fie recunoscut drept cel care trimite concurentul de anul acesta în competiția de la Tel Aviv. A fost semnată deja de 5.000 de oameni. 

Vezi aici: Eurovision. Petiție online semnată de mii de oameni

DCNews a realizat un sondaj, printre cititorii site-ului, care se pare că nu înclină balanța în favoarea reprezentantei României. 

(w670)

EUROVISION 2019 70,8% au răspuns că NU a meritat Ester Peony să câștige concursul. În favoarea reprezentantei României au votat doar 29,2%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel