Eurovision 2019. Mihai Trăistariu: O văd în finală
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu le-a dezvluit prietenilor virtuali pe cine vede el în finală la Eurovision. De asemenea, cântăreţul le-a mărtrisit că rămâne fan concursului şi că îşi doreşte ca într-o zi să câştige locul I.

 Mihai Trăistariu a urmărit prina semifinală a Eurovisionului. Cântăreţul a fost impresionat de piesa Australiei, însă i-a urat succes şi concurentei care reprezintă România anul acesta. 

„Am urmărit EUROVISION-ul în seara asta. Semifinala I ... Cel mai mult mi-a plăcut Australia. O văd în Top 3 în finală. Asta dacă nu se votează ciudat. Apoi Islanda și Cipru... Multe ciudățeni ... Grafica e la superlativ. Aici Eurovision-ul s-a tot perfecționat, de la an la an. Scena arată ... wooow. Îi țin pumnii strânși lui Ester, la semifinala de joi! Hai, România! ??? Intro-ul oferit de Netta, câștigătoarea de anul trecut, a fost fain. Totuși... citeam că țipă a slăbit 40 de kg. Mie mi s-a părut că arată la fel ca anul trecut.

Despre sound-ul pieselor... numai de bine... Cu excepția a 2-3 țări... restul au venit cu o freshuială pe cinste. Aici am eu un minus an de an: sound-ul. Dac-aș găsi acel studio care să-mi aducă sound-ul la zi... jur c-aș lucra numai acolo piesele. În rest rămân un fan fidel Eurovision-ului! Iar mi s-a făcut poftă să-mi storc mintea să găsesc o piesă cu care să câștig locul I. Eurovision-ul e boală incurabilă! Voi ce părere aveți ?! O să câștigăm vreodată acest Eurovision?", a spus Mihai Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel