Eurovision 2019. Cât costă biletele pentru marea finală de la Tel Aviv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Emanuel Baran
WhatsApp
Biletele pentru marea finală Eurovision 2019 vor fi mai scumpe ca în anii trecuți, iar asta pentru că guvernul israelian nu va finanța evenimentul, iar costurile de producție sunt mai mari ca în alte țări. Astfel, un bilet la marea finală Eurovision 2019 va costa între 280 de euro și 487 de euro. Organizatorii din Tel Aviv au la dispoziție 7.300 de locuri în sala Expo Tel Aviv, dintre care 3.000 de locuri au fost rezervate pentru EBU, iar cele 4.300 de locuri rămase vor fi scoase la vânzare.
Pentru cele două semifinale de la Tel Aviv, biletele vor fi totuși ceva mai accesibile: între 183 de euro și 244 de euro, în zona VIP. Și show-urile Eurovision 2019 în care concurenții vor repeta pentru transmisiunea TV vor avea public plătitor. Biletele la repetiții pentru semifinale variază între 85 de euro și 244 de euro, iar cele la repetițiile pentru finală, între 122 de euro și 305 euro.
 

Cel mai ieftin bilet la marea finală Eurovision, 35 de euro, în 2018

 
În anii trecuți, prețurile la Eurovision au variat în funcție de mărimea locației, puterea de cumpărare locală și media prețurilor la evenimente din țara organizatoare. În 2015, biletele la finala de la Wiener Stadthalle, Austria, au variat între 42 de euro și 390 de euro. În următorul an, în Suedia, la Globe, biletele pentru marea finală s-au vândut cu prețuri între 53 de euro și 280 de euro. În Kiev, organizatorii s-au străduit să facă show-ul accesibil localnicilor, iar biletele la repetiții s-au vândut cu doar 8 euro. Cel mai scump bilet atunci a fost 500 de euro. Anul trecut, Altice Arena din Lisabona a oferit bilete pentru toate buzunarele. Pentru marea finală, cel mai ieftin bilet a costat 35 de euro, iar cel mai scump 299 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel