Eurovision 2015: Călin Goia, de mână cu Ionuț, la ceremonie de deschidere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Momente extraordinare, duminică seară, la Viena, unde a avut loc ceremonia de deschidere a ediției din acest an a concursului Eurovision. Între reprezentanții celor 40 de țări participante la Eurovision 2015 care au defilat prin fața jurnaliștilor, fanilor și a tuturor curioșilor care s-au strâns Primăriei s-a aflat și solistul trupei Voltaj, Călin Goia, a pășit pe covorul roșu alături de Ionuț, băiețelul care interpretează rolul principal în videoclipul "De la capăt".

La ceremonia oficială de deschidere Eurovision 2015, reprezentanții României au fost însoțiți de Liana Stanciu, Iuliana Marciuc, dar și de Ionuț, personajul principal al videoclipului piesei "De la capăt", și de mama lui, relatează eurovision.tvr.ro.

Chipul pistruiat al puștiului care decide să plece spre Viena, pe Dunăre, în căutarea părinților săi a apărut duminică seară de mai multe ori în prim-plan pe ecranele imense ce proiectau ceremonia oficială de deschidere a ediției Eurovision 2015, în piața din fața primăriei orașului gazdă.

Călin Goia (Voltaj), nemulțumit înainte de semifinalele Eurovision

Membrii delegației României au fost ultimii care au pășit pe covorul roșu. Seara de duminică a fost marcată și de deschiderea EuroClub, locul de întâlnire și petreceri pentru toți cei acreditați la Eurovision. 

Voltaj cântă marți, în prima semifinală Eurovision, având numărul 15 de intrare în concurs. Alături de artiștii români, în prima competiție a cântecului european participă Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia și Ungaria.

Semifinalele și finala Eurovision, din 19 și 21 și, respectiv, 23 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1, TVR HD și TVR Internațional, precum și online, pe TVR+.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel