Urmărește emisiunea live
EUROVISION 2015. Alina Șerban și Andrei Boroșovici, jurnaliști TVR, prezintă Eurovision România 2015
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Alina Şerban de la TVR Craiova şi Andrei Boroşovici de la TVR Timişoara vor fi gazdele finalei naţionale Eurovision 2015, desfăşurată pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Craiova. 

Ioana Voicu şi Florina Ghenescu, cele două gazde ale emisiunilor TVR dedicate acestei ediţii a concursului european al muzicii, vor însoţi artiştii participanţi în culise şi în Camera verde. 

"Am fost foarte încântată când am aflat că Eurovision se face la Craiova, am fost foarte bucuroasă pentru reușita TVR Craiova și că autoritățile locale s-au implicat. Știam că voi fi implicată în proiect dar nu visam să prezint Eurovision. Anca Dindirică știind cât de mult înseamnă pentru mine Eurovision, m-a pus să trimit un demo pentru că regizorul spectacolului nu mă cunoaște. După care m-a chemat la studio sub un alt pretext, anunțându-mă atunci că voi prezenta alături de Andei acest spectacol. Este cel mai important proiect în care am fost implicată. Le mulțumesc celor care au avut încredere să mă aleagă ca prezentator și sper că voi fi la înălțimea așteptărilor", a declarat, pentru Lupa, Alina Șerban.

Publicația citată scrie că Alina Șerban este gazdă a unora dintre cele mai apreciate emisiuni ale TVR Craiova şi TVR 3 (Regional Café – matinalul TVR 3, Caravana TVR 3, Alo, România!)  și una dintre figurile cheie ale studioului teritorial din Craiova al Televiziunii Române. Totodată, despre  Andrei Boroşovici, scrie că este un bănăţean get-beget, şi el unul dintre matinalii de la TVR 3. Telespectatorii TVR Timişoara şi TVR 3 îl întâlnesc la Regional café, tot el fiind şi cel care realizează emisiunea în limba slovacă şi emisiunea Rialiti şoc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel