Eurovision 2014: Incident în finală, pe scena Teatrului Sică Alexandrescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cepraga
cepraga

Un incident neplăcut, care putea să se transforme într-o tragedie, a avut loc, sâmbătă seara,  pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov, în finala desemnării reprezentantului României pentru concursul Eurovision.

[caption id="attachment_433666" align="alignnone" width="640"] Foto: exclusivnews.ro[/caption]

Regizorul muzical Alexandra Cepraga, membră a juriului Eurovision, a căzut de pe scena concursului, acesta  lovindu-se uşor la un omoplat. Medicii sosiți  imediat i-au acordat  acordat primul ajutor,  starea ei de sănătate fiind în prezent bună, a declarat, pentru Mediafax, Mădălin Voicu, preşedintele juriului competiţiei.

Alexandra Cepraga a căzut în timpul transmisiunii în direct, imediat după ce se urcase pe scena selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov.

"A căzut într-o bucăţică de scenă care era decupată. Nu a văzut că scena era decupată. S-a lovit puţin la spate, la un omoplat. S-a ridicat, am pus-o pe scaun, a venit salvarea, i-a fost dat primul ajutor şi este în regulă. Vorbeşte, zâmbeşte, nu are nicio problemă acută", a declarat Mădălin Voicu.

El a precizat că Alexandra Cepraga a căzut de la o distanţă de aproximativ 70 de centimetri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel