Europarlamentare 2019. Vrancea: Reprezentant al USR-PLUS îndepărtat de la masa de lucru, după ce a dat un buletin în plus unui alegător
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un reprezentant al Alianţei USR-PLUS dintr-o secţie de vot de la Năruja a fost surprins de ceilalţi membri în timp ce înmâna două buletine de vot pentru referendum cu aceeaşi întrebare unui alegător şi a fost îndepărtat de la masa de lucru, potrivit Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vrancea.

"Preşedintele unei secţii de votare de la Nereju a sesizat faptul că un membru al comisiei de votare a dat două buletine la referendum unui alegător. S-a discutat cu preşedintele secţiei de votare şi a rezultat faptul că membrul comisiei a fost îndepărtat de la masa de lucru şi i s-au acordat alte atribuţii, respectiv să supravegheze introducerea buletinelor de vot în urnă", a declarat purtătorul de cuvânt al BEJ Vrancea, judecătorul Romică Holbea.

Preşedintele USR Vrancea spune că delegata partidului în secţia de votare ar fi fost supusă toată ziua unor presiuni, iar incidentul cu buletinele de vot s-ar fi petrecut pe fondul oboselii. 

"După ce a fost supusă presiunilor toată ziua, delegata noastră în secţia de vot de la Năruja, din cauza oboselii, a dat două buletine la referendum unui alegător. S-a iscat un scandal enorm, iar membrii secţiei au încercat să o îndepărteze din sală, deşi legea spune că excluderea unui membru din secţia de votare se face numai în urma unei decizii a BEJ Vrancea", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele USR Vrancea, Cosmin Timofte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel