Europarlamentare 2019. Szabolcs Takacs: Ue are nevoie de lideri
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Uniunea Europeană are nevoie de lideri ce respectă voinţa statelor membre şi înţeleg îngrijorările cetăţenilor lor, a apreciat marţi Szabolcs Takacs, secretar de stat pentru afaceri europene la cabinetul premierului ungar, transmite MTI.

Potrivit oficialului ungar, miza alegerilor europarlamentare din 23-26 mai este dacă monopolul elitei pro-migraţie asupra puterii poate fi spart.

După o întrevedere cu oficiali UE la Bruxelles, Szabolcs Takacs a spus că Ungaria este în favoarea eliminării politicilor Bruxellesului care sunt prea îndepărtate de voinţa cetăţenilor europeni.

În opinia sa, fiecărui stat membru al UE trebuie să i se permită să decidă pentru sine dacă doreşte s-şi bazeze viitorul pe imigraţie sau pe o politică familială de succes.

În legătură cu viitorul buget multianual al UE, Takacs s-a pronunţat pentru menţinerea proporţiei fondurilor de coeziune şi a fondurilor agricole şi a subliniat că UE ar trebui să furnizeze o finanţare suficientă pentru a stopa migraţia către blocul comunitar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel