Europarlamentare 2019. Ponta: În niciun caz n-aş vota un guvern Ludovic Orban, e ca şi când sari din lac în puţ
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri, în oraşul Simeria, că USR şi PNL nu sunt pregătite pentru actul de guvernare, precizând însă că ar putea vota pentru înlocuirea guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă. În acest context, liderul Pro România a adăugat că nu ar vota pentru un guvern Ludovic Orban, despre care a apreciat că ar fi "ca şi când sari din lac în puţ".

"Vreau să vă spun de pe-acum, am votat în Parlament şi probabil voi vota dacă putem să înlocuim guvernul doamnei Dăncilă, că nu-i un guvern bun, că nu sunt nişte oameni pregătiţi - că pe cei care au mai fost pe acolo i-au dat afară. Dar, în niciun caz n-aş vota să vină un guvern Ludovic Orban, că e ca şi când sari din lac în puţ", a spus Victor Ponta.

El a arătat că la Pro România a încercat să construiască o alternativă pentru cei care au crezut, în anul 2016, că PSD merge într-o direcţie bună, iar apoi au apreciat contrariul.

"Am încercat la Pro România să construim o alternativă pentru toţi cei care în 2016 au crezut că mergem în direcţia bună cu PSD şi şi-au dat seama că Dragnea îi duce într-o direcţie greşită. (...) După 26 mai, dacă va fi un val de refugiaţi de la PSD spre Pro România, să avem grijă cu refugiaţii, pe cei buni să-i primim, pe cei răi să-i lăsam acolo. Îmi doresc foarte tare ca la alegerile prezidenţiale, cele locale, cele parlamentare, să existe această alternativă curată, pro europeană, de centru stânga", a afirmat Victor Ponta.

Comisarul european Corina Creţu, liderii partidului Victor Ponta şi Sorin Cîmpeanu, precum şi Ioan Rus au fost prezenţi vineri în Simeria, Hunedoara şi Deva pentru a prezenta oferta electorală a partidului pentru alegerile europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel