Nicolae Ştefănuţă, europarlamentar USR-PLUS, despre sărbătoarea din Ierusalim. „Este posibil pentru că acea țară este vaccinată”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Europarlamentarul Nicolae Ștefănuță (USR-PLUS) a vorbit despre cel mai important factor care a permis formarea unor mulțimi în Ierusalim cu ocazia aprinderii Luminii Sfinte.

Invitat la știrile Digi 24 prezentate de Teodora Tompea, acesta a explicat de ce în Ierusalim sunt mulţimi de oameni în aşteptarea Sfintei Lumini.

„Ați dat niște imagini foarte frumoase cu Lumina Sfântă care vine de la Ierusalim. Astăzi, când vedeam acea mulțime de oameni în fața locului sfânt de unde vine lumina, mă gândeam că acest lucru este posibil pentru că acea țară este vaccinată în mare parte", a spus acesta. 

„Israelul este campion mondial în ceea ce privește vaccinarea și, de aceea, întâlnirile acestea publice sunt posibile. De ceea chiar Lumina Sfântă va ajunge în seara aceasta, la noi. E un lucru de care trebuie să ținem puțin cont fiindcă este vorba, de fapt, de libertatea noastră pe care trebuie să o regăsim; aș mai spune eu, ca român, și de oportunitate”, a adăugat europarlamentarul USR-PLUS. „Sunt foarte mulți români care își câștigă pâinea în Uniunea Europeană care trebuie să treacă peste granițe în cel mai ușor mod posibil”, a mai spus în legătură de vaccinare și certificatul verde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel