EURO 2020, amânat pentru 2021. Patru meciuri găzduite de România, în pericol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Campionatul European de Fotbal EURO 2020 ar putea fi amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Ca urmare a deciziei Organizației Mondiale a Sănătății de a declara infecția COVID-19 pandemie, UEFA a solicitat o întâlnire cu toți "actorii" din fotbalul continental, anunță FRF.

Marți, 17 martie, reprezentanții UEFA vor avea discuții prin videoconferință cu conducătorii tuturor celor 55 de asociații naționale, cu reprezentanții cluburilor europene și ai FIFPro pentru a găsi soluții la situația actuală. Se va discuta despre situația competițiilor internaționale de pe continent, inclusiv EURO 2020.

Cei de la cotidianul L'Equipe anticipează momentul, titrând că anunțul oficial este doar o formalitate.

Sursa citată anunță că turneul final va avea loc în 2021, iar FIFA va face anunțul oficial în scurt timp, după ce va organiza o videoconferință. Mai multe informații și eventuale decizii vor fi oferite de UEFA la finalul acestor dezbateri.

La EURO 2020 vor participa 24 de echipe, iar meciurile vor fi găzduite de 12 oraşe. Între cele care au primit organizarea de meciuri se află şi Bucureşti, capitala României. Pe Arena Naţională vor fi găzduite patru meciuri, trei din grupe şi o optime de finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel