EURO 2020. Brigadă de arbitri români la Italia - Ţara Galilor, condusă de Ovidiu Haţegan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Arbitru român la un meci de la EURO 2020. 

Arbitrul român Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul dintre echipele de fotbal ale Italiei şi Ţării Galilor, care va avea loc duminică 20 iunie, de la ora 19:00, pe Stadio Olimpico din Roma, în Grupa A a turneului final EURO 2020, potrivit site-ului UEFA.

Arbitri asistenţi vor fi conaţionalii săi Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe.Al patrulea oficial a fost delegat israelianul Orel Grinfeeld.

Arbitru video a fost nominalizat polonezul Pawel Gil, iar cei trei arbitri asistenţi video vor fi francezii Francois Letexier, Benjamin Pages şi olandezul Pol van Boekel. Haţegan a mai condus un meci la EURO 2020, pe 14 iunie, partida Slovacia - Polonia 2-1, în Grupa E, acordând singurul cartonaş roşu al acestui turneu final, polonezului Grzegorz Krychowiak (min. 62), pentru două cartonaşe galbene.

Atunci brigada i-a cuprins şi pe arbitrii asistenţi Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial a fost Istvan Kovacs, iar arbitru de rezervă, Vasile Florin Marinescu (toţi din România). Italia şi Ţara Galilor ocupă primele două locuri în Grupa A, cu 6 puncte, respectiv 4 puncte. Italia este calificată în optimile de finală, transmite Agerpres.

UEFA ameninţă Londra cu mutarea finalei şi a semifinalelor

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a ameninţat Londra că ar putea înlocui stadionul Wembley de la găzduirea finalei şi a semifinalelor EURO 2020 dacă guvernul britanic nu va acorda excepţii suporterilor străini de la carantina obligatorie de zece zile, a anunţat forul continental, vineri, citat de Reuters.

Organizatorii turneului care se desfăşoară în 11 oraşe de pe continent se află în negocieri cu guvernul britanic încă de la amânarea planurilor de a pune capăt pe 21 iunie restricţiilor legate de COVID-19. Cotidianul The Times a relatat vineri că Budapesta este varianta alternativă luată în considerare dacă Wembley nu va putea primi suporteri din străinătate.

Stadionul londonez este programat să găzduiască semifinalele şi finala competiţiei. Există de fiecare dată un plan de rezervă, dar suntem încrezători că ultima săptămână (de meciuri) va avea loc la Londra, se arată în comunicatul UEFA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel