EURO 2016. Ungaria - Belgia, LIVE SCORE în oprimile de finală
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Belgia s-a calificat spectaculos în sferturile de finală de la Euro 2016, după ce a trceut, duminică, la Toulouse, cu 4-0, de Ungaria. Belgia va juca pentru un loc în semifinale cu Ţara Galilor.

Belgia a produs scorul la Euro 2016 învigând Ungaria cu 4 - 0. Belgia a început excelent partida și Alderweiler a deschis scorul cu capul în minutul 10, după o lovitură liberă executată excelent de Kevin de Bruyne. Belgia a rămas periculoasă, iar De Bruyne a fost aproape de majora avantajul pentru "diavoli", însă lovitura liberă executată în minutul 36 a lovit transversala porții apărate de Kiralyi.

Belgia a dat lovitura în doar două minute, prin golurile marcate de Batshuayi și Hazard, iar Carrasco a stabilit scorul final cu un șut din afara careului, în minutele de prelungire.

UNGARIA BELGIA 0-4

Alderweireld 10, Batshuayi 78, E. Hazard 80, Carrasco 90

Ungaria: Király - Lang, Juhász, Guzmics, Kádár - Gera (Elek 46) - Lovrencsics, Pinter (Nikolics 75), Nagy, Dzsudzsák - Szalai.

Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Witsel, Nainggolan - De Bruyne, Mertens (Carrasco 70), Hazard (Fellaini 81) - Lukaku (Batshuayi 76).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel