Euro 2016. Mirel Palada, reacție fabuloasă după meciul Franța-România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sociologul Mirel Palada laudă într-un comentariu succint evoluția "tricolorilor" din meciul de debut al EURO 2016, Franța - România, încheiat cu puțin timp înainte, scor 2-1.

"Cit pe ce. E prima data dupa secole de jena in care nu mi-e rusine cum a jucat nationala de fotbal a Romaniei. Un cistig fenomenal, indiferent de rezultat. Bravo! Putem sa fim si noi normali, nu doar mediocri.", a scris Mirel Palada pe Facebook, la doar câteva minute după fluierul de final al meciului Franța - România.

"Nu ma asteptam sa cistigam. In schimb, ma asteptam sa fim facuti varza. Ceea ce, in mod paradoxal, nu s-a intimplat. Un meci normal intre doua echipe normale. Nici prea-prea, nici foarte-foarte", a adăugat, ulterior, Mirel Palada la comentarii.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă greu de formația Franței cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis.

Primul gol al partidei, dar și al EURO 2016, a venit în minutul 57, când Olivier Giroud a marcat cu capul, la o centrare înaltă a lui Payet. 

Golul egalizator a fost înscris din penalty, prin Bogdan Stancu, în minutul 65, după ce Nicolae Stanciu a fost agăţat în careu de Patrice Evra.

Franța a preluat conducerea abia în minutul 89 al partidei, când Dimitri Payet a marcat cu un şut la vinclu în poarta lui Tătăruşanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel