EURO 2016. Germania - Polonia LIVE SCORE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premiantele primei etape din Grupa C se înfruntă la Paris, pentru un loc în optimile de finală de la Campionatul European din Franța. Germania are în loc câțiva jucători cu origini poloneze. Unul dintre este Lokas Podolski, fotbalist la Galatasaray. 

Germania - Polonia, scor final: 0 - 0. Ambele calificate sunt ca și calificate în optimi.

90+4' Meciul tocmai s-a incheiat. Toni Kroos (Germania) încearcă să-l găsească pe unul dintre coechipierii săi cu o minge trimisă dintr-o lovitură liberă din afara careului. Portarul sare înalt peste toţi jucătorii în interiorul careului pentru a intercepta centrarea şi respinge încercare.

Acest cartonaş galben a fost bine meritat. Faultul lui Slawomir Peszko (Polonia) a fost destul de dur şi Bjorn Kuipers nu a ezitat să-i arate un cartonaş galben.

90' Trei minute de prelungiri

87' Schimbare. Slawomir Peszko (Polonia) intră în locul lui Kamil Grosicki.

82' Acest corner este executat de Toni Kroos (Germania) cu o pasă scurtă.

76' Imediat vom vedea o schimbare. Tomasz Jodlowiec (Polonia) îl va înlocui pe Krzysztof Maczynski.

72' Mario Gomez (Germania) pătrunde într-o poziţie bună de marcare. El câştigă ceva spaţiu şi trage un şut de la distanţă, direcţionând balonul pe centrul porţii. Şutul său bun este respins de Lukasz Fabianski, care reuşeşte o apărare frumoasă!

67' Jerome Boateng (Germania) vede un cartonaş galben din partea lui Bjorn Kuipers după ce el a pus un jucător advers pe pământ.

62' Arkadiusz Milik (Polonia) execută lovitura liberă dar a fost respinsă.

55' Lui Kamil Grosicki (Polonia) îi este acordat un cartonaş galben.59' Robert Lewandowski (Polonia) şutează mingea din afara careului, dar tentativa lui este blocată de un fundaş.

46' A început a doua repriză. Arkadiusz Milik (Polonia) ratează o şansă pentru a marca! El trimite mingea cu o lovitură frumoasă cu capul din interiorul careului spre poartă dar nu a țintit bine. Încercarea lui trece cu puţin pe lângă bara din partea stângă.


40' Arbitrul fluieră faultul comis de Toni Kroos (Germania).45' Bjorn Kuipers a pus capăt primei reprize prin fluierul de pauză.

32' Mario Gotze (Germania) a luat-o pe cont propriu dar nu reușește sa creeze o ocazie deoarece este oprit de un adversar.34' Acest fault merită un card! Şi este galben arătat de arbitrul Bjorn Kuipers lui vinovatul Mesut Ozil (Germania).

26' Arkadiusz Milik (Polonia) nu reușește să trimită o pasă în careu și apărarea îndepărtează pericolul. Mingea a ieşit din teren şi Polonia va avea o aruncare de la margine.

22' Kamil Grosicki (Polonia) pasează mingea la Arkadiusz Milik, dar unul dintre fundaşi îl deposedează.

16' Mesut Ozil (Germania) poziţionează mingea pentru a executa o lovitură de la colţ. El trimite balonul în interiorul careului de penalti, dar un jucător advers evită pericolul.

12' Robert Lewandowski (Polonia) este prins în ofsaid.

8' Thomas Muller (Germania) încearcă să creeze o ocazie, dar pune prea multă forță în pasă.

3' Sami Khedira (Germania) primeşte un cartonaş galben pentru un fault.

1' Sami Khedira (Germania) ar trebui să ştie că asemenea comportament încalcă regulile jocului. El a fost prea nepăsător cu acest atac şi face ca Bjorn Kuipers să fluieră împotriva sa.

Echipele de start:

Germania: Neuer - Howedes, Boateng, Hummels, Hector - Khedira, Kroos - Muller, Ozil, Draxler - Gotze

Polonia: Fabianski - Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk - Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Grosicki - Milik, Lewandowski

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel