EURO 2016: Anghel Iordănescu, primele declarații după Franța-România 2-1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Anghel Iordănescu, selecționerul echipei naționale a României, în primele declarații făcute după meciul Franța - România, scor 2-1, a apreciat că este "un moment dureros și trist", având în vedere că golul victoriei a venit în minutul 88.

"În primul rând, aș vrea să remarc faptul că am făcut o partidă bună. Am avut multe ocazii de a marca, am avut şi momente mai puţin fericite. Am început jocul foarte bine. Remarc faptul că băieţii au pus extraordinar de bine în practică planul pe care l-am organizat. Este dureros și trist să pierzi în minutul 88 și acest lucru s-a datorat unui gol fabulos al unui jucător cu adevărat magnific", a declarat Anghel Iordănescu, în conferința de presă.

Citește și: Euro 2016. Mirel Palada, reacție fabuloasă după meciul Franța-România

"Cu siguranță, dacă ați fi intrat în cabină după meci, ați fi văzut că absolut toți jucătorii erau extrem de triști, cu capetele plecate. Nu va fi ușor să-i recuperăm fizic, pentru că au făcut risipă de efort, dar în același timp trebuie să avem în vedere și mentalul care la nivelul acestei competiții înseamnă enorm de mult", a adăugat tehnicianul naționalei, întrebat dacă moralul jucătorilor români va fi afectat după înfrângerea suferită în meciul cu Franța.

Totodată, Iordănescu a ținut să mulțumească suporterilor echipei naționale pentru sprijin, chiar și în momentele de dificultate, și a transmis un mesaj și pentru elevii săi.

"Îi felicit pe jucători și le mulțumesc pentru planul tactic pe care l-au respectat", a mai spus Anghel Iordănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel