EURO 2012: Polonia - Grecia 1-1, în meciul de deschidere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
salpingidis
salpingidis

Meciul din deschiderea Campionatului European de Fotbal, dintre Polonia și Grecia, s-a terminat la egalitate, scor 1 - 1.  Cele două echipe fac parte din grupa A, alături de Rusia şi Cehia.

 Golul polonezilor a fost marcat de atacantul formaţiei Borussia Dortmund, Robert Lewandowski, care  a marcat  cu capul în minutul 17, după o centrare de pe partea dreaptă.

În minutul 51, Salpingidis a egalat, trimiţând balonul în poarta poloneză rămasă goală, după o centrare de pe partea dreaptă.

Fundaşul grec Sokratis Papastathopoulos a primit primul cartonaş roşu la Euro-2012, în minutul 44 al meciului de deschidere, cu Polonia, de pe Stadionul Naţional din Varşovia.

 Portarul Poloniei, Szczesny, a fost şi el eliminat (69), după ce l-a faultat în careu pe Salpingidis. Tyton, al treilea portar din lotul polonez, a intrat între buturi şi a apărat penalty-ul executat de Karagounis (71).

 Echipele de start:

 Polonia: Szczesny - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch - Murawki, Polanski - Blaszczyowski, Obraniak, Rybus - Lewandowski

 Grecia: Chalkias - Torossidis, Papastathopoulos, A. Papadopoulos, Holebas - Maniatis, Katsouranis, Karagounis - Ninis, Gekas, Samaras

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel