"Euphoria" şi "Spider-Man: No Way Home" au obținut cele mai multe trofee de la MTV Movie & TV Awards
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 06 iun 2022, 09:48
WhatsApp
"Euphoria" şi "Spider-Man: No Way Home" au obținut cele mai multe trofee de la MTV Movie & TV Awards / Foto: Pixabay
Producțiile "Euphoria" şi "Spider-Man: No Way Home" au obținut cele mai multe trofee de la MTV Movie & TV Awards.

Seria pentru adolescenţi "Euphoria" şi blockbusterul "Spider-Man: No Way Home" au obținut cele mai multe trofee de la MTV Movie & TV Awards. Actriţa americană Zendaya, care joacă în ambele producții, a dominat duminică ceremonia de decernare a premiilor, recompensate la ediţia din acest an cu trofeul pentru cel mai bun serial, respectiv cel mai bun film, informează Agerpres, citând AFP.

Zendaya a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare într-un serial, pentru "Euphoria", o producţie HBO care urmăreşte, adesea într-un mod sumbru şi percutant, aventurile unui grup de adolescenţi.

Printre numeroasele premii decalate acordate în cadrul ceremoniei, de la "Cel mai bun sărut" până la "Cea mai înfricoşătoare interpretare", serialul "Euphoria" a obţinut alte două trofee, printre care şi cel pentru "Cea mai bună luptă".

Decernate în urma votului publicului, trofeele tind să ajungă la producţiile destinate publicului larg, care beneficiază de fani activi pe reţelele sociale şi sunt încurajaţi să voteze de mai multe ori pentru favoriţii lor.

"Spider-Man: No Way Home" a obținut trofeul pentru cel mai bun filmPrin urmare, nu a fost surprinzător că "Spider-Man: No Way Home", în fruntea box office-ului, a câştigat premiul pentru cel mai bun film. Este al treilea cel mai mare succes din istorie în cinematografele americane şi a obţinut încasări de 1,9 miliarde de dolari la box office-ul internaţional.

Tom Holland, partenerul din viaţa reală al actriţei americane Zendaya, a câştigat trofeul pentru cea mai bună interpretare pentru "Spider-Man: No Way Home". Cuplul nu a participat, însă, la ceremonia din Santa Monica, lângă Los Angeles.

Premiile obținute de Jennifer Lopez și Jack BlackJennifer Lopez a fost recompensată cu premiul "Generation Award", dar şi cu trofeul pentru cea mai bună melodie ("On my way (Marry me)".

Actorului Jack Black, în vârstă de 52 de ani, i-a fost acordat un premiu pentru întreaga carieră.

Daniel Radcliffe, care a obţinut trofeul pentru cel mai bun răufăcător, datorită interpretării sale din comedia de aventură "The Lost City", a glumit spunând că accentul său britanic l-a ajutat să pară diabolic. "Este un accent universal recunoscut al răului absolut", a declarat el râzând.

Un film, o Dacie. Cât câștigau actorii principali și regizorii din celebrele filme de pe vremea lui Ceaușescu

Filmele care au scris istorie în perioada comunistă sunt și azi la mare căutare. Câteva date interesante privind modul în care actorii principali și regizorii perioadei respective erau remunerați au fost dezvăluite la DC News.

G Ad:

Sociologul Alfred Bulai a povestit cum în perioada comunistă, regimul pe lângă industrializarea forțată și betoane a încercat să atingă latura spirituală a populației, dar a făcut-o în felul său deficitar. Povestind acest context, Alfred Bulai a făcut câteva referiri și la salariile pe care le aveau regizorii celebrelor filme din perioada respectivă. Iar ele nu erau deloc mici. 

„Erau în perioada respectivă câteva orașe culturale cu adevărat în România, dar amintiți-vă că erau puține librării. Ei s-au gândit că betonul e esența, că industria e esența. Dar artiștii nu au trăit prost. Știți cât câștiga un regizor sau un actor în rol principal în filme? 70.000 de lei. Cât o mașină Dacia. Nu au murit de foame! Pentru nivelul salariilor din România era imens. Mai ales dacă regizorul era mai șmecher făcea două părți și era de două ori plătit”, a povestit amuzat sociologul Alfred Bulai. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro