Eugenia Șerban, mărturisiri despre drama prin care a trecut cu fiul său: Am ales să iau ordinul de protecție, tocmai ca să nu ajung acolo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: captura video YouTube @ Povesti de Film, cu Mara Banica
FOTO: captura video YouTube @ Povesti de Film, cu Mara Banica
Eugenia Șerban a dezvăluit motivul pentru care a ales să ceară ordin de protecție în fața fiului său, dependent de droguri, dar și de ce a recunoscut, în mod public, drama prin care trece.

Actrița Eugenia Șerban trece prin drama multor părinți care se luptă cu dependența de droguri, un flagel care a ajuns la un nivel ridicat și care nu mai ține cont de vârstă sau de statul social.

Într-un podcast al Marei Bănică, actrița a mărturisit cum am ajuns să ceară ordin de protecție în fața propriului copil, dependent de droguri de la 16 ani, dar în același timp și motivul pentru care a încercat să țină cât mai departe de spațiul public această problemă

”Atunci este momentul de neputință, când nu știi ce să mai faci. Și alegi să trăiești, pentru că altfel, probabil, că azi nu mai eram, nu pentru că el mi-ar fi făcut ceva, ci pentru că nu mai puteam să duc.

Am făcut un preinfarct, anul trecut, în august. (...) Îți vine la un moment în care își vine să îți iei viața, să nu mai vezi, cam despre asta este vorba, și nu voiam să ajung acolo”, mărturisit actrița Eugenia Șerban, în podcastul Marei Bănică, privind ordinul de restricție pe care l-a cerut față de fiul său.

”Orice mamă se gândește, dar am ales să iau ordinul de protecție, tocmai ca să nu ajung acolo.

Atunci când vezi legea nu te ajută în niciun fel, instituțiile statului nu te ajută în niciun fel, că legea este făcută să fie împotriva acestor copii în loc să îi ajute, că nu există centre unde pot fi ajutați, că există prea puțini oameni care pot să le dea un punct de sprijin, de înțelegere. Te vezi neputincios”, a mai spus Eugenia Șerban.

Totodată, actrița a punctat că nu ar fi făcut publică această problemă ”dacă nu s-ar fi aflat din judecătorie” când a luat ordinul de protecție.

Eugenia Șerban: Realizează situația și speră să se vindece

”Dacă eu nu am vorbit public niciodată și nu spus public problema pe care o am cu copilul meu a fost din motivul a nu-i face rău și sperând să își revină.

Pentru că indiferent de situație lumea te stigmatizează”, a mărturisit actrița Eugenia Șerban.

Întrebată dacă îi pasă de stigmatizarea societății, care pune etichete oricui, fără să știe ce află în spatele unei imagini publice, Eugenia Șerban a spus că ”nu știu dacă îmi pasă mie, cât aș vrea să nu îi pese lui. (...) Realizează situația și speră să se vindece”, subliniind în același timp că nu este deloc ajutată de țară în acest demers al său.

”Nu. Aici este problema. Și dacă aș face ceva pe lumea asta aș schimba legea, pentru că legea nu este făcută să te ajute, în niciun fel, în situația asta”, a mai spus Eugenia Șerban.

Citește și: "Nu vreau să mă bage în pământ". Camelia Mitoșeru își pregătește locul de veci: "Vreau să fie pregătit tot"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel