Data publicării:

Eugen Tomac (PMP), despre Traian Băsescu: Nimeni nu îi poate lua poziția de fondator al partidului. Îi respectăm decizia

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Eugen Tomac, președintele PMP, a făcut câteva precizări despre Traian Băsescu.

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat DCNews, dacă l-a invitat pe Traian Băsescu să „participe activ la viața partidului”, Eugen Tomac a făcut următoarele precizări: „Nimeni nu îi poate lua președintelui Traian Băsescu poziția de fondator al acestui partid. Vreau să știți că, ori de câte ori am apelat la domnia sa, pentru un sfat, o opinie, o recomandare pe politică, întotdeauna a fost deschis față de PMP.”

„Este decizia domnului președinte de a se retrage din activitatea noastră politică”, a subliniat Eugen Tomac, adăugând: „Respectăm decizia, o înțelegem.”

Citește și: Eugen Tomac (PMP) exclude orice alianță cu partidul lui George Simion. Ce urmează în PMP

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, la DC News

Youtube video image

 

Citește și / Alegeri 2024. Eugen Tomac, profilul românului căruia i se adresează PMP

 

Eugen Tomac a fost întrebat care e principalul competitor pentru PMP la următoarele alegeri parlamentare.

„În mod clar, partidele care sunt la guvernare, pentru că ele sunt responsabile de situația prin care trece țara. Dar eu sunt absolut convins că PMP are un bazin pe care îl poate atinge, de până la 1 milion de cetățeni români”, a zis Eugen Tomac în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„Știm exact care este profilul cetățeanului român căruia ne adresăm. Oameni care nu așteaptă sprijin de la stat, oameni care sunt buni creștini, oameni care nu se păcălesc în fața populismului. Bineînțeles, cetățeni care cred în proiectul european, într-o Românie puternică, într-o Europă integrată”, a precizat Eugen Tomac.

„Soluțiile pe care le propunem noi urmăresc, în primul rând, consolidarea mediului de afaceri românesc. România poate fi dezvoltată și se poate dezvolta, cât timp vom avea capital românesc extrem de puternic și capabil să facă față oricăror crize”, a subliniat Eugen Tomac.

„Nu sunt rupt de realitate și văd toate riscurile la care suntem expuși. Ca om politic, am obligația să vin în fața echipei cu soluții și propuneri pentru perspectiva pe care o poate avea partidul în următoarea perioadă”, a conchis președintele PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel