Eugen Tomac, întâlnire cu Asociația Forța Fermierilor la PE: Scrisoare către Ursula von der Leyen pentru alocarea sumei de 100 de milioane de euro / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Eugen Tomac, întâlnire cu Asociația Forța Fermierilor la Parlamentul European: Scrisoare către președinta CE, Ursula von der Leyen, alocarea sumei de 100 de milioane de euro / foto Facebook Eugen Tomac
Eugen Tomac, întâlnire cu Asociația Forța Fermierilor la Parlamentul European: Scrisoare către președinta CE, Ursula von der Leyen, alocarea sumei de 100 de milioane de euro / foto Facebook Eugen Tomac
Europarlamentarul Eugen Tomac s-a întâlnit cu Asociația Forța Fermierilor, la Parlamentul European, pentru a solicita Comisiei Europene un sprijin de minimum 100 de milioane de euro pentru fermierii români, aflați în pragul falimentului.

'Fermierii din România traversează o perioadă foarte dificilă și consider că este responsabilitatea mea să-i susțin pe acești români onești în efortul lor de a oferi agriculturii românești o perspectivă europeană solidă.

De aceea, m-am bucurat să-i întâlnesc astăzi, la Parlamentul European, pe reprezentanții Asociației Forța Fermierilor, veniți la Bruxelles să își caute dreptatea pe care Guvernul României le-a refuzat-o prin incompetență și ignoranță.

Este inadmisibil să primim 10 milioane de euro, cea mai mică sumă, drept compensație pentru pierderile cauzate de războiul nejustificat declanșat de Putin, în condițiile în care nevoile fermierilor români sunt de cel puțin 20 de ori mai mari.

Prin urmare, i-am solicitat astăzi, într-o scrisoare oficială, președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, alocarea sumei de 100 de milioane de euro pentru a-i sprijini cu adevărat pe fermierii români ce au muncit cinstit, iar astăzi sunt în pragul falimentului. Este și în acest caz o chestiune de solidaritate! #Româniaimplicata', a scris europarlamentarul Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel