Eugen Tomac, dezvăluiri din culisele PMP
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a răspuns mai multor întrebări, care au fost ridicate odată cu lansarea partidului.

Eugen Tomac a spus, cu privire la ruperea PDL, că "Obiectivul nostru nu este să rupem din PDL, însă nici nu pot să fiu naiv să cred că nu vor veni foarte mulţi democrat- liberali, pentru că, din prima zi, ne-am asumat acest parteneriat cu Traian Băsescu", scrie EVZ. El a subliniat că "în mod cert dl. Traian Băsescu va fi membru al Fundaţiei Mişcarea Populară, iar Fundaţia este rezervorul nostru de iniţiative".

Președintele PMP a spus că vor avea loc alegeri interne pentru desemnarea candidaților pentru europarlamentare. Cât despre scos, el precizează că "Poate este prea devreme astăzi să fac un pronostic. Sunt convins însă că rezultatele de la europarlamentare vor fi peste aşteptările multora".

A adăugat că "Mişcarea Populară va avea un candidat la prezidenţiale". Și dacă mulți se întrebau care este scopul apropierii președintelui Traian Băsescu și a fiicei acestuia, Elena, de Republica Moldova, Eugen Tomac a spus că "Vom înfiinţa o filială în Republica Moldova. Insistăm pe acest proiect: două state, un singur popor"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel