Data actualizării:
Data publicării:

Eugen Terteleac, la "România are nevoie de tine, implică-te!" - VIDEO

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Eugen Terteleac
Foto: Eugen Terteleac
Pe data de 27 septembrie la ora 15:00 jurnalistul Bogdan Bolojan îl va avea ca invitat pe Eugen Terteleac, președintele Asociației Românilor din Italia, în cadrul emisiunii „România are nevoie de tine, implică-te!”.

Emisiunea va fi transmisă în direct pe platformele StiriDiaspora, DCNews și DCNews TV, precum și pe paginile lor de YouTube și Facebook.

Cei doi vor aduce în prim-plan subiecte de interes major pentru românii din Italia și din diaspora. Printre temele de discuție se numără implicarea asociațiilor românești în comunitățile locale din Italia și contribuția acestora la viața socială și politică din România. De asemenea, se va discuta despre participarea la vot în diaspora, proiectele recente derulate de asociațiile românești, dar și despre situația actuală a românilor stabiliți în afara granițelor țării.

Un alt subiect fierbinte va fi numărul parlamentarilor de diaspora, o controversă care atrage atenția multor români de peste hotare. Eugen Terteleac va aduce soluții și propuneri concrete pentru revenirea românilor acasă, dar și perspective asupra vieții din Italia și a modului în care aceasta poate influența viitorul comunităților românești.

Nu ratați această ediție specială a emisiunii „România are nevoie de tine, implică-te!” pentru a afla mai multe despre aceste subiecte și despre rolul activ pe care îl joacă asociațiile românești din diaspora!

                                                   

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel