Eugen Cristea crede şi acum în Moş Crăciun
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
eugen cristea
eugen cristea

Eugen Cristea crede şi acum în Moş Crăciun. Dacă atunci când era copil numai gândul la Moş Crăciun îi aducea o mare bucurie, de-a lungul anilor Eugen Cristea a ajuns să fie chiar el Moş Crăciun pentru sute de copii.

„Cele mai frumoase amintiri ale copilăriei mele din din perioada Crăciunului. Numai gândul la această sărbătoare îmi provoca o mare bucurie. Ştiam că Moş Crăciun nu vine niciodată fără cadouri“, povesteşte Eugen Cristea. Iar zăpada era nelipsită din Crăciunul copilăriei actorului. „Pe vremea mea, anotimpurile erau anotimpuri. Iar de Crăciun era aproape o regulă să ningă. Abia aşteptam să ningă. Ştiam că o să vină Moş Crăciun, un personaj care îmi era foarte drag. Şi pe care am avut bucuria să-l şi interpretez de câteva ori, mai târziu“, mărturiseşte Eugen Cristea.

De altfel, acesta recunoaşte că şi acum, la 58 de ani, încă mai crede în Moş. „Da, eu cred şi acum în Moş Crăciun. Cred că există undeva, cu sania lui, cu reni lui şi mă bucură foarte tare că şi astăzi mai sunt copii care cred că Moş Crăciun există“. Ca şi soţia sa, Cristina Deleanu, actorul Eugen Cristea priveşte cu regret noile obiceiuri ale românilor din perioada Crăciunului. „Acum, pentru prea mulţi Crăciunul a devenit un pretext de îmbuibare, de pocnitori, de beţii. Nu prea mai stă nimeni să se gândească şi la latura meditativă a acestei sărbători a naşterii Domnului“, spune Eugen Cristea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel