Eticheta „Partidul extremist AUR“. Marius Lulea: Și românii simt că trebuie să devină puțin mai extremiști / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, a vorbit despre eticheta de „extremism“ care i se pune partidului pe care îl reprezintă.

În cadrul emisiunii „Ce Se Întâmplă“, la DC News, Marius Lulea a vorbit despre eticheta de „extremism“ care e aplicată partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

„Ce faceți cu eticheta asta de extremism? Sunt unele siteuri care ori de câte ori se referă la AUR zic „partidul extremist AUR“”, a zis Răzvan Dumitrescu.

„Cred că în momentul de față cuvântul „extremist“ sau cuvântul „radical“ nu mai are o conotație negativă în mentalul românilor, pentru că ei simt că trebuie să devină puțin mai extremiști. Astăzi, românii sunt extrem de nemulțumiți față de situația din țară, atât de nemulțumiți încât Marcel Ciolacu, dacă îl trimiteți în Piața Obor este foarte posibil să fie fugărit de acolo“, a spus Marius Lulea.

„Suntem un partid care polarizează. Pe de o parte avem oameni care ne susțin foarte mult, pe de altă parte avem oameni care sunt total împotriva noastră. În mod cert sunt mai mulți împotriva noastră. Noi avem un electorat de 30-35%, iar jumătate sunt radicali, însă și celelalte partide au susținători. Unii dintre ei își vor pierde funcțiile dacă AUR ajunge la conducerea țării“, a mai precizat prim-vicepreședintele AUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel