Ești în zodia Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn? Atenție în 7 ianuarie! Ce aduce Luna Plină. ”Gata, nu mai pot!”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Luna Plină în Rac
foto pexels/ Luna Plină în Rac
În 7 ianuarie 2023, avem prima Lună Plină a anului, care se va petrece puțin după miezul nopții. 

Soarele se află în Capricorn, iar Luna în Rac. În 7 ianuarie 2023, vom avea Lună Plină. ”Luna Plină e destul de activă în viețile noastre și acest eveniment se va simți în astrogramele celor care au marcaj cardinal, vorbim de Berbec, de Rac, Balanță și Capricorn” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

”Pe Lună Plină avem un final, un apogeu, o renunțare. Ajungem la un moment decizional. Vorbim de Luna în Rac, deci despre niște atașamente vechi și nevoia noastră de confort și de siguranță. Va trebui să renunțăm la legături, la rădăcini, la atașamente care stau în cârca noastră și care nu ne lasă să mergem mai departe, fie că vorbim despre o relație defectuoasă cu familie, fie că este o relație, fie că este un loc de muncă, care mai mult ne dăunează decât să ne fie bine” spune astrologul. Cu alte cuvinte, este un moment bun de luat catrafusele și plecat! ”Cu Mercur retrograd în ecuația momentului, ni se umple paharul, iar Luna în Rac zice: gata, nu mai pot!” spune Daniela Simulescu. 

”O Lună Plină vrea să ne rupă de ceva. Rupeți-vă de ceva, detașați-vă, construiți-vă o altă lume. Fiți cerebrali! Luna în Rac acționează pe baza emoțiilor, dar știți ce se întâmplă? Fierb emoțiile!” mai spune astrologul. ”Nu mai e momentul să găsim scuze, pentru că ne negăm realitatea” continuă Daniela Simulescu. Sfatul Lunii Pline în Rac este, prin urmare: ”Rupe-te! Dezrădăcinează, distruge ceva ce nu-ți mai folosește”. Conform astrologului, desprinderea nu va fi ușoară, ci abruptă. 

Vezi mai mult în video: 

Începutul anului va fi de bun augur cu unii nativi, dar și destul de dur cu alții. Soarele parcurge același semn cu Mercur retrograd și Pluto! Deci fără șanse de compromis! Iată ce previziuni sunt pentru zodii, la început de an: 

TAUR/ASCENDENT ÎN TAUR

Zodia ta este una dintre cele mai bine aspectate în sezonul Capricornului! Perioada aceasta te invită să explorezi, să evoluezi, să călătorești. Fie că este vorba de o excursie de o zi, de o vacanță undeva departe, sau doar de înscrierea la un curs sau la un club de activităţi. Chiar ai nevoie ca la început noului an să îți lărgești orizonturile. Descoperi că este mai ușor ca niciodată să scapi de partea conservatoare și să mai accepți noutatea. Sau să permiți și părerilor altora să existe, sau că începi să accepți că există și alte variante. 

FECIOARĂ/ASCENDENT ÎN FECIOARĂ

Continuă sezonul iubirii și al creativității! Inima îți va fi deschisă. Dacă eşti singur, te poţi bucura de poveşti de dragoste, dar nu îţi pune toate speranţele în ele până nu trece retrogradarea lui Mercur! Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți considerabil. Dar atenție: este nevoie de efort în acest sens, și de unul susținut! Acum că le-ai citit pe cele de mai sus, trebuie să îți spun ceva: că le vei obține doar dacă te vei iubi, dacă vei învăța să nu îți mai faci rău, să nu mai stai în situații dăunătoare. 

CAPRICORN/ASCENDENT ÎN CAPRICORN

Te vom sărbători în continuare. Echipa Astrosens îți urează La mulți ani! Până pe 20 ianuarie, Soarele vine cu energie, vitalitate, căldură. Proiectele și relațiile pe care le începi acum te vor ajuta să strălucești. Sau te vor face să te simți mai bine în propria piele. Pragmatic cum te ştim, îţi vei lua timpul necesar să le testezi şi să le construieşti încet. Mercur va retrograda și el în semnul tău, deci vei avea șansa să corectezi unele greșeli. Pe scurt: profiă din plin de această perioadă! Bucură-te de viață! În ritmul tău, bineînțeles! Dar nu o lăsa să treacă degeaba! Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel