Essien, primul antrenament cu Real Madrid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
essien
essien

Chelsea l-a împrumutat pe ghanezul Michael Essien pentru un sezon la Real Madrid. Ieri, mijlocaşul a a fost prezentat oficial şi a făcut primul antrenament cu madrilenii.

Autor: Diana Neacşu

[caption id="attachment_227645" align="alignleft" width="476"] Sursa foto: ligabbva.com[/caption]

Real Madrid a reuşit să obţină împrumutul lui Essien cu puţine minute înainte de a se încheia perioada de transferuri. Chelsea l-a cedat pe mijlocaş pentru un sezon, iar ghanezul a făcut ieri primul antrenament în tricoul madrilenilor.

Marele absent al antrenamentului de ieri a fost Jose Mourinho, care a plecat în Anglia, pentru a vedea evoluţia celor de la Manchester City în meciul cu Queens Park Rangers. Real va întâlni Manchester în primul meci din grupele Ligii Campionilor. De asemenea, la QPR a fost cedat unul dintre elevii lui Mourinho de la Real, Esteban Granero.

Potrivit Marca, Essien s-a revăzut cu Mourinho, fostul său antrenor de la Chelsea, pe aeroportul din Madrid. Ghanezul tocmai aterizase, iar Mourinho se pregătea să decoleze spre Anglia. Cei doi au schimbat câteva cuvinte şi au făcut o poză.

Essien a vorbit despre Mourinho la conferinţa de presă care a avut loc după prezentarea oficială a ghanezului: “Pe Mourinho îl văd ca pe un tată pentru ca el a fost acela care m-a adus la Chelsea. Mă cunoaşte foarte bine, mă întelege, eu îl inţeleg pe el şi avem o relaţie foarte bună”.

Jucătorul a spus că telefonul primit de la Mourinho a fost mai mult decât suficent pentru a veni la Real, acceptând pe loc propunerea. “ Sunt cedat doar pentru un an şi voi munci din greu. Voi face tot ce se poate pentru acest club şi vom vedea ce iese la final. Am chef să încep să joc şi să mă bucur de fotbal”, a adăugat Essien la conferinţa de presă de ieri.

Mijlocaşul ghanez va purta numărul 15 şi ar putea debuta azi, în meciul de acasă al madrilenilor contra celor de la Granada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel