Eşec dur pentru Tottenham, la Newcastle (4-0). Românul a fost pe bancă
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Echipa Tottenham a avut o zi de coșmar în meciul cu Newcastle United, suferind o înfrângere usturătoare și fără drept de apel. 

Într-un duel crucial pentru locul patru în clasamentul Premier League, Tottenham a dezamăgit cu o prestație sub așteptări, cedând cu un scor categoric de 0-4 în fața "Coțofenelor".

De la începutul partidei, Newcastle și-a impus autoritatea, dominând terenul și controlând jocul de la un capăt la celălalt. Prima repriză a adus două lovituri decisive pentru gazde, golurile fiind înscrise de Isak în minutul 30 și Gordon în minutul 32. Ambele goluri au fost precedate de erori grave ale fundașului olandez Micky van de Ven, care a avut o prestație sub așteptări și a fost favorizat în fața lui Radu Drăgușin în primul unsprezece al lui Tottenham.

În partea secundă a meciului, Newcastle și-a continuat dominația, marcând încă două goluri decisive. Isak a dus scorul la 3-0 în minutul 51, iar Schar a închis tabela la 4-0 în minutul 87. Eforturile disperate ale echipei Tottenham de a reveni în meci au fost zădărnicite de o apărare fragilă și de lipsa clarității în atac.

Radu Drăgușin, deși a rămas pe bancă pe tot parcursul meciului, ar putea primi oportunități mai mari în urma prestației dezamăgitoare a lui Micky van de Ven. Cu toate că Tottenham se află acum pe locul cinci în clasamentul Premier League, la egalitate de puncte cu Aston Villa, această înfrângere usturătoare este cu siguranță un semnal de alarmă pentru echipă.

Cu 60 de puncte acumulate, Tottenham trebuie să-și revină rapid și să-și refacă strategia pentru a-și păstra șansele de a se califica în competițiile europene. În schimb, Newcastle se bucură de o victorie importantă care îi consolidează poziția pe locul șase în clasament, cu 50 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel