Eroii care au salvat zeci de vieți în atacul de la Londra
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Atentat
Atentat
Un taximetrist și o femeie au fost numiți eroi, după ce au dat dovadă de un curaj excepțional în timpul atacului de pe London Bridge, de sâmbătă seară, relatează The Telegraph , preluat de digi 24.ro.

Un taximetrist a povestit cum o femeie a baricadat cu propriul corp intrarea într-un restaurant din centrul Londrei, pentru a-i împiedica pe teroriști să îi rănească pe cei aflați înăuntru.

În cele câteva secunde în care femeia a reușit să țină ușa închisă, clienții restaurantului au ieșit pe ușa din spate, iar ea a reușit să scape nevătămată.

"Erau doi pasageri, au ieșit din restaurantul Black and Blue. Mi-au povestit cum i-au împiedicat pe teroriști să intre în local. Ea știa că nu au intenții bune și a baricadat ușa cu propriul corp, în timp ce teroriștii forțau ușa. A durat doar câteva secunde, pentru că ei au fost mai puternici. Oamenii au ieșit apoi pe ușa din spate, așa că probabil a salvat în jur de 20 de vieți", a povestit taximetristul.

Citește si: ATACURI TERORISTE la Londra: Șase morţi, 20 de răniţi, trei suspecţi împuşcaţi mortal-VIDEO

Un alt taximetrist a povestit cum a încercat să anihileze trei suspecți în timpul atacului. El i-a văzut pe aceștia înarmați cu cuțite de vânătoare și apoi înjunghiind oameni la întâmplare.

"Mi-am spus: o să încerc să îl lovesc și să îl pun la pământ. Am întors taxiul, era să dau cu mașina peste unul dintre ei, dar s-a ferit în ultima clipă. Apoi au venit polițiștii. Țipam la lumea de pe stradă să fugă, să se dea înapoi și să se ascundă. Erau câteva sute de oameni acolo", a spus bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel