ERNEST, de la Kanal D, interviu. Secretele vedetei, dezvăluite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
 Ernest
Ernest
Ernest, realizatorul emisiunii "Ochii din umbră", de la Kanal D, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News. Vineri, 12 ianuarie, începând cu ora 11:00, vă invităm să urmăriți o discuție sinceră cu vedeta de televiziune.

Ernest a vorbit despre Big Brother, despre emisiunile pe care le-a realizat de-a lungul timpului și care au rupt audiențele, despre Simona Halep, Mihai Bendeac, dar și despre "povestea de dragoste interzisă" a unui... "social-democrat din Buzău". Și subiectele despre care ne-a vorbit nu se opresc aici, dar mai multe veți afla vineri, 12 ianuarie, de la ora 11:00.

Ernest discută cu Anca Murgoci și Val Vâlcu.

Povestea lui

Ernest prezintă "Ochii din umbră" în fiecare duminică de la ora 22.00, la Kanal D. El a transformat pasiunea pentru televiziune în profesie după ce a participat, în calitate de concurent, la prima ediție a emisiunii "Big Brother", în 2003, la Prima TV. Inteligent, spontan și, fără îndoială, carismatic, Ernest a fost concurentul care a ieșit cel mai puternic în evidență în cadrul acestui show, așa că oferta de a rămâne în televiziune a venit firesc.

Ernest a prezentat, la același post, emisiunile "Fa-ți bagajele" (2004) și "Trădați în dragoste" (2005). În 2009, devenea vedeta Kanal D și prezenta reality-show-ul "Ochii din umbră", emisiune care a cucerit rapid publicul, mărturie stând cifrele de audiența uriașe.

Din 2010, Ernest devine și prezentatorul "Pe banii părinților", un alt reality show de succes. Nu întâmplător, în 2014, Ernest și emisiunea "Ochii din umbră" au întrunit voturile cititorilor revistei TV Mania, adjudecându-și râvnita statuetă pentru Cel mai bun reality-show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel