Erdogan, prima reacţie după incidentul cu Colţescu din UCL. Apel la UEFA
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Recep Erdogan
Recep Erdogan
Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan a reacționat, marți noaptea, la remarca rasistă a arbitrului român și a transmis, pe Twitter, că speră că UEFA va întreprinde toate demersurile necesare în acest caz.

Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan a scris, marți noaptea, pe Twitter, că speră că UEFa va lua toate măsurile necesare, după scandalul cu acuzații de rasism la adresa arbitrului român Sebastian Colțescu.

„Condamn ferm remarca rasistă împotriva lui Pierre Webo, unul dintre membrii staff-ului tehnic al echipei Istanbul Başakşehir și cred că UEFA va face demersurile necesare”, a scris Erdogan.

Arbitrul român Sebastian Colțescu este acuzat de rasism, după ce a folosit cuvântul „negru” la adresa unei persoane din staff-ul tehnic al echipei Istanbul Başakşehir. Partida de fotbal dintre PSG și Istanbul Başakşehir, contând pentru etapa a IV-a a Grupei H din Liga Campionilor, s-a întrerupt în minutul 16 și s-a reluat, ulterior, la cererea UEFA.

UEFA a reacționat după întreruperea meciului dintre PSG și Istanbul Basaksehir și a spus că după consultarea ambelor echipe, s-a convenit ca meciul să reia cu un al patrulea oficial diferit.

„UEFA va investiga în detaliu problema și se vor face comunicări suplimentare în timp util", se arată într-un comunicat al oficialilor UEFA, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel