Șerban Nicolae, mesaj pentru protestatari
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Șerban Nicolae
Șerban Nicolae
Preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Şerban Nicolae, le-a transmis protestatarilor care au ieşit în stradă nemulţumiţi de amendamentele la proiectul legii graţierii "să nu cadă pradă manipulării". 

"Dacă ar fi vorba de un dialog, le-aş spune să nu cadă pradă manipulării. Am văzut opinii că se reabilitează corupţii, că sunt amnistiate fapte, că rămân cu banii cei care au furat... E foarte greu să combaţi nişte absurdităţi. Atunci îmi dau seama că este vorba despre neinformaţi sau care au, poate, o tendinţă, aşa o plăcere de a fi manipulaţi, pentru că altminteri nu poţi să discuţi de lucruri care nu s-au întâmplat şi să spui că aşa se întâmplă", a afirmat joi Şerban Nicolae. 

El a adăugat că prin accesul liber al jurnaliştilor la dezbaterea proiectului de lege privind graţierea a asigurat "partea de informare". 

"Acum, dacă se iau informaţiile filtrate sau apar informaţii trunchiate, cum am văzut... (...) Am văzut că o bună parte a presei s-a ferit să vorbească că sunt amendamentele lui Traian Băsescu, ci a spus că sunt amendamentele lui Şerban Nicolae. De aia am şi spus, l-am rugat pe domnul Băsescu să îi elibereze de sacul din spate, să le spună că s-au schimbat ordinele, că nu mai trebuie să fie atât de crispaţi şi că pot spune şi adevărul", a completat Nicolae, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel