Data publicării:

Entertainment Arena Expo, expoziţie internaţională adresată industriei de cazinouri şi pariuri, la Romexpo

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
Producători şi distribuitori de jocuri de noroc, rulete, jackpot-uri şi tot ceea ce ţine de capitolul divertisment se vor reuni, timp de trei zile, în perioada 3-5 septembrie, la Complexul Expoziţional Romexpo, la Entertainment Arena Expo (EAE).

EAE aduce în calitate de expozanţi companiile cheie din industria jocurilor de noroc, precum şi vizitatori din România şi din întreaga lume, 20,3% dintre vizitatorii ediţiei precedente reprezentând vizitatorii externi.

Entertainment Arena Expo se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 10.000 mp şi este liderul expoziţiilor adresate industriei de divertisment din Europa de Est, atât ca suprafaţă, cât şi ca număr de expozanţi.

Organizată de Expo 24 Romania, EAE este structurată pe două secţiuni, în funcţie de tematica acestora: Romanian Gaming Expo, ce cuprinde distribuitori şi producători de jocuri de noroc, roulette, jackpot-uri, slotmachine, componente şi accesorii, jocuri de casino live, bets şi Romanian Amusament Expo, având ca tematică jocurile de amuzament, jocuri de biliard, flipers, jocurile video, console, simulatoare video, darts.

"Entertainment Arena Expo este concepută ca o expoziţie ce se adresează specialiştilor din domeniul divertismentului, nefiind însă uitat publicul larg, pentru acesta fiind organizate o serie de concursuri cu premii, pe secţiunea Fantasy. Prima zi a expoziţiei va fi dedicată în exclusivitate sectorului business, intrarea fiind închisă pentru publicul larg, accesul făcându-se doar pe baza invitaţiilor", precizează organizatorii.

Programul de vizitare va fi marţi-miercuri între orele 10:00-18:00 şi joi între 10:00-16:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel