Energizant, RETRAS de la vânzare din cauza substanțelor cancerigene - FOTO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un lot dintr-o băutură energizantă foarte cunoscută a fost retras din magazine.

Un lot din băutura energizantă Hell este retras de pe piață, după ce în compoziție s-a descoperit oxid de etilenă, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) într-un comunicat. Vezi foto AICI.

Este vorba despre produsul Hell Energy Drink Focus, 250 ml, din lotul L1161D01, cu termenul de valabilitate 06/2023. În aceste produse a fost descoperită substanța oxid de etilenă.

"Compania SC HELL ENERGY SRL anunță rechemarea de la consumatori a produsului Hell Energy Drink Focus lotul L1161D01, ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi, care a precizat că în compoziția materiei prime s-a depistat oxid de etilena. Conform analizelor efectuate la un laborator acreditat din Ungaria, oxidul de etilena se afla sub limita de detecție în produsul finit, băutura energizanta Hell Energy Drink Focus. Rechemarea de la consumatori a băuturii energizante se refera doar la lotul menționat. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.", transmite ANSVSA.

Sfaturi pentru consumatori

Compania care produce acest energizant a venit ;i cu ni;te sfaturi pentru consumatori.

"Dacă aţi achiziționat unul sau mai multe bucăți din produsul cu lotul impactat și doriți să solicitați rambursarea costului, vă rugăm să le returnați, la magazinul de la care ați cumpărat, până la dată de 27.09.2021. Contravaloarea va fi restituită prin prezentarea bonului fiscal. Consumatorii care au întrebări suplimentare sunt rugați să contacteze HELL ENERGY SRL la: [email protected]. Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate.", precizează compania.

Lotul a fost retras din cele mai mari magazine ale României. Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image și Metro au anunțat deja că produsul Hell Energy Drink Focus, 250 ml, din lotul L1161D01, cu termenul de valabilitate 06/2023, a fost retras de la vânzare.

VEZI ȘI: Suplimente cu calciu, zinc și vitamina D3, RETRASE din magazine din cauza substanțelor cancerigene - FOTO în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel