Emoții pentru Kate Middleton: Presupusa amantă a lui William va avea un rol special la încoronarea lui Charles
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto Twitter  HRM Camilla (Parody) @HrmQueene
Sursa foto Twitter HRM Camilla (Parody) @HrmQueene
Rose Hanbury, presupusa iubită a lui William, va avea un rol special la încoronarea lui Charles.

Cel mai nou, tabloidele britanice susțin că Prințul William a petrecut anul acesta Ziua Îndrăgostiților cu presupusa lui amantă, o femeie care a fost, odată, și prietenă cu Kate Middleton și care locuiește în Norfolk, fiind vecină cu prinții.

Potrivit zvonurilor din presa internațională, acum, Camilla Parker Bowles e cea care o favorizează pe Rose Hanbury, fost model și presupusa amantă a Prințului  William.

În 2019, au circulat zvonuri conform cărora William a dezvoltat o pasiune pentru Rose Hanbury, soția puternicului marchiz Cholmondeley. Adesea cele două cupluri se întâlneau la petreceri în grădină sau la recepții sociale. Dar apoi ceva s-a schimbat și a început să se insinueze că William s-a îndrăgostit de frumoasa Rose, care se plictisise la rândul său de viața la țară cu un soț mult mai în vârstă decât ea, relatează publicația Di Lei.

Bineînțeles că erau doar zvonuri vehiculate de bloggerul și expertul în afaceri regale Nicole Cliffe, alimentate apoi de publicația The Sun care povestea despre o ceartă între Kate și Rose și cererea Ducesei de Cambridge de o elimina pe marchiza Rose din cercul lor de prieteni. Rose a devenit treptat ”persona non grata”.

Kate Middleton, planul Camillei de a o doborî

Dar acum Camilla s-ar fi gândit să o chinuie pe biata Kate. Se știe că Regina consoartă nu a avut niciodată o relație deosebit de afectuoasă cu Kate Middleton. Ea a fost considerată chiar arhitectul rupturii dintre ea și William la momentul logodnei lor.

Cu toate acestea, acum că Regina consoartă are puteri depline la Palat, ea ar face totul pentru a favoriza presupusa amantă a Prințului de Wales, în special în timpul încoronării lui Charles. Într-adevăr, soțul lui Rose, David Rocksavage, al 7-lea marchez de Cholmondeley, este membru al Camerei Lorzilor și Lord Great Chamberlain. Și el este cel care va trebui să pună coroana pe capul Regelui.

Se pare că Regina consoartă dorește și ca Rose să joace un rol principal în timpul ceremoniei, umbrind-o astfel pe Kate. S-a înșelat oare Harry atunci când și-a definit mama vitregă din Spare ca fiind drept ”o femeie periculoasă”?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel