Emma Răducanu, "vedetă într-o maşină ieftină". Tenismena, surprinsă la volanul unui Sandero
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Emma Raducanu
Facebook Emma Raducanu
Emma Răducanu, tenismena britanică de origine română, a fost surprinsă la volanul unei Dacia Sandero. 

Îmbrăcată în echipament de sală, Emma Răducanu s-a urcat la volanul uneia dintre cele mai ieftine maşini comercializate în Marea Britanie, o Dacia Sandero. 

Jurnaliştii de la Daily Mail au numit-o pe Emma Răducanu "vedetă într-o maşină ieftină" şi s-au arătat surprinşi că tenismena a ales un vehicul de doar 7995 lire sterline, deşi este ambasadorul de brand al celor de la Porsche. 

De altfel, sportiva a şi recunoscut că visul său din copilărie era să deţină un Porsche 911. 

"Prima mea amintire despre maşină a fost când antrenorul m-a plimbat cu ea. De fiecare dată când veneam la antrenament, îi vedeam maşina şi visam să am şi eu una într-o zi", a spus Emma Răducanu la începutul anului. 

Emma Răducanu are puţine şanse să joace la Wimbledon. Ce îi pune bețe în roate

 

Emma Răducanu a fost nevoită să se retragă marţi din meciul de la Nottingham Open cu Viktorija Golubic, din cauza unei probleme de sănătate. Este puţin probabil ca ea să revină la timp după accidentare pentru a concura la Wimbledon, spun medici citaţi de publicaţia britanică Daily Telegraph.

Potrivit doctorului Ralph Rogers, dacă a suferit o „întindere abdominală acută” nu va avea timpul necesar pentru a se recupera integral până la turneul ce începe la sfârşitul acestei luni.

Jucătoarea de 19 ani se întorcea la turneul unde şi-a făcut debutul în circuitul WTA în urmă cu doar un an, înainte de ascensiunea ei fulminantă din Statele Unite.

Însă, campioana în exerciţiu de la US Open, nu va reuşi să se pregătească pentru Wimbledon, după ce a fost nevoită să se retragă la jumătatea meciului cu Viktorija Golubic.

Răducanu a declarat după meci că a fost „o accidentare absolut ciudată".

„Nu pot să-mi pun un diagnostic", a adăugat Răducanu. „O să mă duc la un control". Este a doua oară într-o lună când Răducanu este nevoită să se retragă la jumătatea unui meci din cauza unei accidentări. Acum s-au ridicat întrebări dacă va fi suficient de aptă pentru a-şi face apariţia la Wimbledon pentru a doua oară, peste doar câteva săptămâni.

Dr. Rogers, consultant în ortopedie regenerativă şi medicină sportivă şi fost medic al primei echipe de la Chelsea Football Club, a declarat pentru Daily Telegraph: „Singurul lucru la care mă pot gândi, nevăzând-o, este că este un fel de întindere abdominală, o întindere acută. Pentru că aşa se întâmplă aceste lucruri".

Când a fost întrebat dacă, în opinia sa, Răducanu va fi, prin urmare, apt să joace la Wimbledon, doctorul Rogers a adăugat: „Puţin probabil dacă este vorba de acest tip de accidentare. Dacă este vorba de acest tip de întindere, cel mai probabil nu i-ar permite să joace sau nu i-ar permite să joace eficient."

El a adăugat: „Există un lucru numit „principiul Iceberg", la care mă refer foarte des când vorbesc cu pacienţii mei. Şi ceea ce se întâmplă este că, dacă te uiţi la vârful aisbergului, chiar în afara apei, este ca şi cum ar fi: „Mă simt minunat”. Dacă cineva se accidentează, după 10 zile sau mai ştiu eu ce, spune: „Mă simt minunat”.

Dar ceea ce se întâmplă este că, dedesubt, corpul încă se vindecă. Şi în acest timp, încă nu te-ai refăcut, încă nu ai jucat cele patru-şase ore de tenis, încă nu ai lovit mingea. Aşadar, cât de eficient vei fi?" Răducanu a devenit un nume cunoscut la Wimbledon anul trecut, când a ajuns până în a doua săptămână a turneului de Grand Slam.

Adolescenta a câştigat în două seturi împotriva lui Ajla Tomljanovic, Marketa Vondrousova şi Sorana Cirstea înainte de a o înfrunta pe Vitalia Diatchenko în turul al patrulea. În ciuda faptului că a făcut un prim set bun, Răducanu a fost nevoită atunci să se retragă din meci, după ce a avut dificultăţi de respiraţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel