Emma Răducanu, trimisă la psiholog: E cea mai bună afacere pe care poţi s-o faci vreodată
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Emma Raducanu
Facebook Emma Raducanu
Ronnie O'Sullivan, multiplu campion mondial la Snooker, îi recomandă Emmei Răducanu să meargă la psiholog. 

„Mă uit la Emma Răducanu și sunt foarte îngrijorat pentru că pare să fie multă presiune pe ea. Cel mai bun apel telefonic pe care l-ar putea da e cel către Steve Peters (psihiatru sportiv, n.r.). Cred că în acest moment nu este vorba despre capacitatea ei de a juca tenis, ci doar despre cum gestionează lucrurile din jurul său. Emmei Răducanu nu trebuie să i se spună cum să lovească o minge de tenis, câteodată pur și simplu ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și care să gestioneze presiunea. (…) Partea dificilă este ai o stare bună de spirit și să faci față presiunii care vine odată cu așteptările. (…) O iubesc pe această Emma Răducanu. Cred doar că ar trebui să îl coopteze pe Steve Pieters, e cea mai bună afacere pe care poți s-o faci vreodată”, a spus cel mai cunoscut jucător de snooker, pentru Eurosport.

Halep, mesaj pentru Emma Răducanu 

Simona Halep a declarat că nu prea poate să-i dea sfaturi Emmei Răducanu după ce jucătoarea cu origini românești a câştigat US Open la doar 18 ani. Totuşi, Simona Halep crede că Emma ar trebui să fie prudentă după un succes atât de mare.

'E dificil pentru mine să fac o analiză. În cazul meu, mi-a luat mult timp să câştig primul meu grand slam. Câştigasem alte turnee înainte, dar, desigur, nu erau comparabile cu un grand slam. Deci nu-mi prea pot da mult cu părerea. Din experienţa mea personală, cred că trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare, deoarece fiind atât de tânără nu ai experienţa aceea de a câştiga titluri mari. În cazul Emmei, este chiar primul titlu al carierei sale. Oricum ar fi, nu veţi şti exact ce simte o jucătoare de această vârstă când câştigă un astfel de turneu', a declarat Simona Halep, pentru We Love Tennis.

Andreea Prisăcariu, jucătoare de tenis din România, a spus că într-un meci între Emma Răducanu şi Simona Halep, ar ţine cu cea din urmă, "pentru că este româncă". 

"Da, o cunosc pe Emma, dar nu suntem apropiate, ne-am salutat de câteva ori. Îmi place foarte mult de Emma Răducanu, îmi place jocul ei. Cred că are un potențial uriaș. Mai mare decât al Biancăi Andreescu. Joacă agresiv, așa cum îmi place mie, și a dovedit că este și foarte matură la ultimele turnee, altfel nici nu avea cum să câștige US Open. Îmi place foarte mult jocul ei.

Au stiluri de joc complet diferite (n.r - Simona Halep și Emma Răducanu), dar îmi place mai mult cel practicat de Emma Răducanu", a spus Andreea Prisăcariu, pentru Fanatik.

Întrebată cu cine va ţine într-o confruntare Simona Halep - Emma Răducanu, Prisăcariu a dat un răspuns ferm. 

"Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc", a mai spus Prisăcariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel