Emisiunea Oanei Lovin, suspendată
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 11 iun, 17:10
WhatsApp
Emisiunea Oanei Lovin, suspendată
Oana Lovin a fost scoasă din grija postului Metropola TV, unde prezenta o emisiune.

Potrivit Paginademedia, Oana Lovin a fost scoasă din grila televiziunii Metropola TV. Se întâmplă la aproximativ o lună după ce emisiunea a fost lansată. Ultima ediţie a emisiunii pe care o făcea la miezul nopţii, Ne-am trezit! s-a văzut săptămâna trecută. 

Contactată de Paginademedia.ro, Oana Lovin a declarat:

„A venit un nou director de ştiri (Dida Constantin n. red) care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări.”

Întrebată dacă i s-au adus reproşuri cu privire la conţinutul emisiunii, Lovin a răspuns:

G Ad:

„Nu mi s-a adus la cunoştinţă aşa ceva”, a spus ea. 

Contractul Oanei Lovin ar fi expirat

Paginademedia.ro a încercat să obţină un punct de vedere din partea Metropola TV, însă până la momentul publicării acestui text oficialii staţiei nu au răspuns. 

Potrivit Oanei Lovin, contractul pe care l-a avut cu Metropola TV a fost pentru perioada 10 mai - 4 iunie, iar „acum vom discutăm să facem un alt proiect”.

„Săptămâna viitoare avem o şedinţă în care vom discuta”, după cum a declarat aceasta.

Noul director de ştiri al postului Metropola TV este Dida Constantin. Oana Lovin a mai declarat, pentru Paginademedia.ro: 

„Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la ştiri. Ajut cu tot ce ţine de promovare cu partea de Facebook şi cu subiecte pentru ştiri.”

În ultima ediţie a emisiunii, Oana Lovin a vorbit despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. În ultima săptămână, Oana Lovin a pornit o campanie destul de violentă contra lui Clotilde Armand, sub hashtag-ul „#FăClotilda”. 

Paginademedia.ro: Nu ţi se pare jignitor acest apelativ? 

Oana Lovin: „Nu mi se pare jignitor acest apelativ. Am fost dată în judecată şi ne judecăm pentru asta. E un apelativ care se foloseşte inclusiv la noi la ţară.”

Paginademedia.ro: Dacă ţie ti s-ar spune FăOana ţi s-ar părea jignitor? 

Oana Lovin: „Nu nu mi s-ar părea deloc jignitor.”

Oana Lovin, reclamată de Clotilde Armand la poliţie

Oana Lovin este acuzată în prezent că i-ar fi tăiat cauciucurile mașinii actualului primar Clotilde Armand. Protestatara neagă cu vehemență și o invită pe Clotilde Armand la un test poligraf. 

„Am avut o părere bună, până la un punct despre doamna Clotilde, doar că să fiu acuzată că i-am tăiat cauciucurile depășește, efectiv, este de bezna minții. 

Doamna Clotilde cred că nu a fost foarte atentă, pentru că ea când a acuzat această faptă, eu nu eram în localitate. Eram la mine, în Valea Jiului, la o nuntă. Ea a spus că a fost deja la poliție, mai are un precedent cu un domn, care s-a dat inspector și venea să îi ia apărarea. Doamna Clotilde are deja niște precedente”, a declarat Oana Lovin într-o intervenție televizată la România TV (citește continuarea AICI). 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro